Iloinen sunnuntai-illan tervehdys!  Tajusin yhtäkkiä, että Villa Valko -blogi täyttää tänään puoli vuotta.   Blogiuhlat siis sen kuin jatkuu.  Eilen rikottiin 100:n postauksen raja ja tänään on syytä olla kiitollinen.   Erityisen kiitollinen olen teille; rakkaat, ihanat, lukijat.  Ilman teitä ei tätä blogia olisi.  Tuntuisi tyhmältä kirjoitella ja kuvata juttuja, jos kukaan ei niitä kävisi lukemassa.  Sydämellinen kiitos siis sinulle!
Aloitin tämän blogin helpolla suklaakakkureseptillä ja mikä sen parempi tapa juhlia puolivuotispäivää kuin se, että palataan taas helppojen herkkujen ääreen.


 

Kaurakeksit on tosi helppo herkku, josta moni pitää.  Meillä lapset usein innostuvat leipomaan kaurakeksejä.  Keittiö on sen jälkeen kyllä aika sotkuinen, mutta pääasia että saavat tekemisen riemua.  Nämäkin keksit ovat lasten leipomia.  Minä vain päätin tarttua kameraan ja harjoitella taas kerran sitä jo aiemmin vaikeaksi todettua ruokien kuvaamista.  Ehkä olen pikkuisen jo kehittynytkin, sillä näistä kuvista tuli mielestäni aika kivoja, vai mitä?
 


Kivaa sunnuntai-iltaa!

♥ Kati

------------------------------------------------------------

Easy treat

Just realised that there is more reason to celebrate.  Yesterday I posted the 100th post on this blog and today it's six months since I started this blog with an easy chocolate cake.  A special thanks to all of you, who come here to ready my stories.  Without you there would be no blog so thank you.

So I think it's appropriate to celebrate with another easy treat. Oat biscuits are an easy treat.  In our house the children like to make them and this time was no exception.  I just wanted to try the difficult art of food photography.  I think I have succeeded quite well this time, what do you think?

Have a nice Sunday evening!

♥ Kati