Hyvää tiistaihuomenta!  Pieni Lintu -blogin tämän viikon makrokuvahaasteen aiheena on ankea.  Itse tykkään räpsyttää kameraa positiivisten asioiden parissa ja jostain karustakin voi tulla kaunista kun se on hienosti kuvattu.  Viime sunnuntaina oli kuitenkin ankeaakin ankeampi harmaa päivä.

Onni on koira, joka pakottaa lenkille myöskin tuollaisena harmaana päivänä. Otin kameran mukaan ja yritin vastata makrokuvahaasteeseen myös tällä viikolla.  Tässä otoksia harmaana sunnuntaipäivänä, en tiedä kuinka hyvin ankeuskriteerit täyttyvät, mutta harmauskriteerit ainakin täyttyvät aika hyvin, vai mitä?
Harman päivän piristykseksi kuvausassistentti oli pukeutunu kirkkaaseen keltaiseen. :)  Oikein kivaa viikonjatkoa sinulle!

--------------------------------------------------------------------

Grey autumn day

This week the Pieni Lintu blog has a macrophotochallenge with the subject miserable.  On Sunday we had the greyest day of all.  It's great to have a dog because she always makes me go out for a walk even when it's a gloomy day.  So here are my picture with this subject.  I hope they are miserable enough.

Have a nice week!Pieni Lintu - MakroTex challenge