torstai 18. syyskuuta 2014

Unelmien puumökki

Hei taas muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen! Olen aiemmin kirjoitellut haaveilevani talohyllystä, joita on esim. Ferm livingillä ja Bloomingvillellä.  No nyt sellaisen "jättimäisen talohyllyn" voisi hankkia omalle pihalle; mikä sen parempaa!

Törmäsin Habitaressa tähän Luonan ihanaan klapimökkiin, jota monissa blogeissa onkin jo ihasteltu, enkä pysty tekemään tässä nyt poikkeusta, sillä niin paljon ihastuin tuohon puumökkiin.  Mietinkin, että meidän tulevan autotallin takaseinälle tuollainen mökki olisi ihana paikka takkapuiden säilyttämiseen.  Jos rahoitus olisi kunnossa, voisi näitä olla jopa kaksi tai kolme vierekkäinkin.  Toistaiseksi tämä menee haavelistalle, mutta haaveitahan pitää olla. 


Mitä muuten tykkäätte tuosta puumökistä?  Eikö olisi aivan upea?

Huomenna on perjantai, mikä sen parempaa!

Iloisin terveisin, Kati

P.S: Huomasitteko muuten pienen blogituunauksen; sain järkättyä nuo sosiaalisen median napit tuohon nättiin riviin.  Taas voi olla ylpeä itsestään kun olen tuollaista pientä koodausta saanut harjoitella ja siinä onnistua! :)
-------------------------

A woodhouse of my dreams

I have written earlier about little house shaped shelves that I'm dreaming of.  Now I found a giant house shaped shelf for outdoor log storage.  I'm thinking that this would be great against our garage wall.  So far this is going to the dreams-list, but you never know......

Glad it's Friday tomorrow, take care, K x x x

15 kommenttia

 1. Ihanat! Just tuon tyyppisiä suunnittelin kesällä meidän pihaan...ovat vielä tekemättä, heh ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä ihanat! Kysyin jo mieheltä että osaisiko hän tällaisia tehdä ja ei se ainakaan heti tyrmännyt.... :)

   Poista
 2. Ihana on! Kätevä miehesi värkkää sulle tollasen nopeasti ;) Nautitaan perjantaista ja viikonlopusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi, ei varmaan ihan heti tule näitä meille, mutta pitää muistutella välillä aina niin ehkä se siitä.... Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Voi, kuinka ihanat mökit! Onko kovinkin kalliita? Mulle ihan uus tuttavuus, joten olipa kiva, että esittelit nämä.:) Hienot on myös nappularivit, ja ihan kauhean iloinen olisin, jos pistäisit ohjeita tänne blogiinkin noista, nimim.peukalo keskellä kämmentä mitä tulee tietotekniikkaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli noi mökit kyllä kalliita, useamman satasen ainakin, eli täytyy itse tehdä jos aikoo saada. Löysin nappulavinkin täältä: http://www.greatfun4kidsblog.com/2011/09/blog-tips-your-own-social-media-buttons.htm. En osaa kyllä hirveästi niissä neuvoa, mutta kannattaa koettaa, ainahan voi jättää julkaisematta. :) Pink bubble on kans hyvä suomalainen blogi, jossa on paljon näitä koodausvinkkejä....

   Poista
  2. Kiitos Kati! Täytyy joku ilta tai viimeistään syyslomalla perehtyä tarkemmin. Jos mä vaikka sinne Instaankin, ja Pinterest tilin voisin linkata...

   Poista
 4. Tosi kivat Kati. Etsipä vielä puutarharojuille säilytysmökki, ovellinen ja hyllyillä. Sinne voisi laittaa kaikki haravat, puutarhavälineet ym. ym. katseilta piiloon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, täytyypä pitää mielessä, tuollainen meillekin olisi kyllä tarpeellinen. :)

   Poista
 5. Tosi kivat mökit! hmm.. minnekähän nuo meillä kävis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina löytyy nätille mökille paikka, eikö niin? :)

   Poista
 6. Oli ehdottomasti messujen kivoin osasto. (Ja näytti sisustustoimittajatkin sen parhaaksi valinneen, joten kaikinpuolin onnistunut ja hauska kokonaisuus).

  Voi että kun saisin itsekin noita "nappeja" aikaiseksi. Huoh. Olen kyllä Pink Bubblesta käynyt lukemassa ohjeita, mutta silti ne tuntuu jotenkin liian haastavilta ja jätän homman kesken ennenkuin olen edes aloittanut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo linkki, jonka Tainalle laitoin, on oikeasti hyvä, kannatta tsekata sieltä helpot ohjeet valmiiden nappien lisäämiseen. Taina oli muuten ehtinyt jo puumökitkin tehdä, nopea mimmi. Mulla ne on vielä tulevaisuuden haavelistalla, mutta kuitenkin ehkä sellaisten, jotka on toteutettavissa... kun sellaisia toisenlaisiakin on paljon... :)

   Poista
 7. Heippatiheippati! Minunkin mielestäni Luonalla oli Habitaren paras osasto, ehdottomasti! :) Voisin haluta noita mökkejä meillekin vähän joka nurkkaan :)

  Sulla on kaunis blogi, kiva että löysin tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Niin tais olla koko messujen paras osasto ja inspiroivinkin näytti olevan koska monet ovat puumökeistä kirjoittaneet. Tervetuloa mukaan tänne Villa Valkon maailmaan. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall