Huomenta muruset!  Ilokseni ja onnekseni voitin ihanan Johannan Hullaannu ja Hurmaannu -blogista kaksi lippua Habitareen. Niinpä pääsin eilen illalla rentoutumaan siskoni kanssa Helsingin Messukeskukseen kauniiden tavaroiden keskelle.  Kiitos vielä kerran Johannalle!

Perjantai-ilta näytti olevan hyvä hetki käydä katsastamassa messut, sillä ruuhkaa ei ollut juuri ollenkaan.  Niinpä sain räpsittyä myös aika ison setin kuvia teille katsottavaksi.  Näitä tulee nyt muutamassa eri postauksessa, koska kuvia on niin paljon, ja halusin pikkuisen niitä jaotella teemoittain. Isona trendinä messuilla oli itämaiset vaikutteet.  Monella osastolla oli tarjolla erilaisia tuotteita tähän tyyliin.  Ihanat ornamenttikaakelit ovat nyt hyvinkin trendikkäitä ja itsekin haaveilen sellaisista meidän alakerran pikkuvessaan.  Hassu juttu on se, että etsin sellaisia jo silloin kun runsas vuosi sitten WC-tilaa suunniteltiin ja kaakeleita hankittiin, mutta Suomesta sellaisia ei silloin löytynyt.  No nyt löytyy ja se tarkoittaa sitä, että minulla on edessä pitkäpiimäinen miehentaivutteluoperaatio, jos aion saada apuja tilan lattian uudelleenlaatoitukseen.  Pitäkää peukkuja, että taivutteluoperaatio ei ole kovin pitkä ja kivinen. :) 

Ihanan Zocohomen osastolla oli tällainen upea balilainen varjo, selvää unelmien listalle -tavaraa.

Itämaisvaikutteisia lyhtyjä oli monenlaisia.  Kotiutinkin yhden sellaisen ihanuuden, josta teen sitten jossain vaiheessa vielä erillisen postauksen.


Tässä alkuun näitä itämaisia Habitare -tunnelmia, lisää sitten muunlaisia juttuja myöhemmin.

Mitä muuten pidät tästä itämaisesta tyylistä?  Nappaako vai ei?  Aurinkoista lauantaipäivää!

Kati

-----------------------------------

Hi!  I went to the Finnish Interiorfair, Habitare,  yesterday and here are some pickies that all have eastern influences.  I will post some more different pictures later on.  Have a nice Saturday!

Kati x x x