sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Syysistutuksia

Pientä iloa meidän rumaan pihaan tekee lähes valmiit etu- ja takaterassit.  Eilen pääsin puutarhahommin todella pitkästä aikaa kun tein terasseille syysistutukset.  Olipas ihana taas upottaa sormet multaan ja nauttia itse tekemisestä!  Asuukohan minussa sittenkin pieni floristi?  Nautin nimittäin todella paljon näiden istutusten suunnittelusta ja tekemisestä!  Tässä kuvakavalkadia minun aikaansaannoksistani, toivottavasti tykkäätte!Tällaista syystunnelmaa tänään.  Ihanaa sunnuntaipäivää!

Kati
------------------------------------------

Autumn delights

After a long long time I had the chance to do some gardening yesterday.  Our garden is quite ugly but some light to it is bringing the nearly ready terraces that I really enjoy.  Yesterday I did a few autumn floral displays and it really jazzed up our front porch!  I hope you enjoy them too!

Have a nice Sunday!

Kati

11 kommenttia

 1. Kaunis terassi - ja kyllä siellä selvästi floristi asustaa; niin kauniita asetelmia!
  Upeaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näitä oli kyllä kiva tehdä! 😊 Ihanaa sunnuntaita Lady!

   Poista
 2. Onpa kauniita asetelmia. Mikä tuo valkoinen marja (?) on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Se oli vissiin marjakanerva, Tuusulan Kukkatalosta ostin. :)

   Poista
 3. Upeat syysistutukset! Kelpaa vieraidenkin tulla.:) Mun kesäkukat on vielä sen verran hyvässä kunnossa, ettei niitä raaski heittää pois, vaikka mieli tekisi jo syksyisempää. No, jos pakkasöitä tulee, niin sillähän tuo sitten korjaantuu...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on hienoa, jos kesäkukat ovat vielä kauniita. Pakkasöitä toki on tulossa varmaan lähipäivinä, joten koetuksella tosiaan tulevat olemaan. Kyllähän tässä vielä kanervia ehtii laittamaan. :)

   Poista
 4. Kauniita on :). Etenkin tuo, missä on marjakanervaa. Se kun on vaan niin yksinkertaisen ihana.

  Ja ihanan kodikas sisääntulo kaikinpuolin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Annukka. Meidän talo on ulkopuolelta niin kesken vielä, että pitää kuvakulmat valita tarkkaan. Itsekin tykkään kovasti tuosta marjakanervasta. :)

   Poista
 5. Ihailen. Itselläni on jäänyt tänä syksynä laittamatta kokonaan. Olen huono pitämään kukkia elossa muutenkin.

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall