Tervehdys sinulle!  Niin se syyskuukin on jo pyörähtänyt käyntiin. Tuntuu, että aika suorastaan lentää tällä hetkellä. Vietimme viime viikolla vietimme poikien 9-vuotissyntymäpäiviä lastenkutsujen merkeissä.  Juhlien teemaksi valikoitui jalkapallo, koska se on meidän poikien rakas harrastus ja toinen ainakin on päättänyt tässä vaiheessa, että siitä tulee myös ammatti.  

Poikien kanssa juttelimmekin yhtenä päivänä siitä, että mitä kotitöitä heidän tulisi opetella; toinen sitten päätti siihen, ettei hän aio ainakaan opetella tekemään ruokaa, koska hän aikoo ottaa vaimon sitä varten!  Yritin sitten selittää, että kyllähän isä meilläkin tekee ruokaa, johon 9-vuotias tokaisi ettei hän ehdi mitään ruokaa laittaa kun hänen pitää pelata ja harjoitella jalkapalloa.  En lähtenyt sitten ihan vielä tässä vaiheessa sitä todellisuutta avaamaan, joten pojat saavat elää toistaiseksi siinä uskossa, että elämä on just noin helppoa! :)

Meillä lapset ovat tykästyneet tekemään kutsuille näitä grillitikun päähän pujotettuja, suklaaseen dipattuja vaahtokarkkeja. Itsekin tykkään niistä koska ne ovat mielestäni näyttävät pöydässä isona kimppuna.
 
Hankin Confetista tuon ruohokenttä-muovipöytäliinan, joka oli yllättävän kivan näköinen ja sopi teemaan.Popparit ja sipsit kuuluvat lastenkutsujen tarjoilujen perusvalikoimaan.  Lisäksi tarjolla oli hod dogeja, suklaakakkua ja karkkia.  Tein tavallisesta kakkupohjasta pojille kakun, jalkapalloteemaan tietenkin. Ruohon tein tällä kertaa kermasta, jonka värjäsin karamellivärillä vihreäksi, ja jonka päälle ripottelin vihreitä nonparelleja.  Tämä on helppo toteuttaa myös sokerimassalla, mutta en ehtinyt hakemaan sitä ja tuo värjätty kermakin näytti hyvin toimivan. Päälle sitten asetellaan vaan maalit ja pelaajat ja kakku on valmis.  Tällä kertaa lisäsin kisatunnelmaa laittamalla "kentän" laidalle lippurivistön, jossa kummassakin 9 lippua osoittamaan poikien ikää. Tuntui siltä, että 9-vuotiaat osasivat kyllä jalkapallokakkua arvostaa, sen verran iloisena he sitä ihmettelivät. :)  

Iloista viikkoa sinulle! Kati
-------------------------------------------

Autumn is officially here and therefore it's a great moment to take a look at the pictures of the boys 9th birthday party that we celebrated last week.  The theme was football, because the boys are really into it at the moment.

Have a nice week! :)