Ihanaa! Tänään on perjantai!  Kyllä on taas viikko ollut ihan superkiireinen ja vähän jopa väsyttävä.  Ei ole ollut mitään erikoista, mutta kyllä näköjään tässä arjen perussetissäkin on ihan tarpeeksi touhua ja tohinaa.

Lisämausteen viikkoon on tuonut kylmenevät säät.  Aamuisin on kiireessä kaivettu esille pipoja, sormikkaita ja lämpimämpää takkia.  Miksiköhän siihen ilmojen kylmenemiseen ei koskaan tule kunnolla valmistauduttua?  Englanniksi voisin ehkä sanoa, että I'm in denial! tarkoittaen etten halua myöntää itselleni että se talvi on tulossa.  Elättelen viimeiseen asti toiveita siitä, että ilmat pysyisivät mukavan lämpiminä.  Täytyy varmaan alkaa asian suhteen ryhdistäytyä ja pistää kaapit viikonlopun aikana talvikuntoon.     


Kesän aikana meidän yläkerran kylppärissä tehtiin pikkuinen remontti, josta ajattelin teille nyt kertoa.  Remontti koski oikeastaan vain allasta ja allaskaapistoa, sillä alun perin kylppäriin ostettu pieni allas ja allaskaappi oli aivan liian pieni ja koska se oli täysin valkoinen, näytti koko kylppäri mielestäni liian kalsealta. Niinpä tokaisin miehelle vuosi sitten että STOP kun pienta allaskalustetta asennettiin ja samalla päätimme, että kylppäriin hankitaan toisenlainen kalustus.  Remontin aloittaminen venyi viime kesään koska talossa oli paljon muitakin projekteja tehtävänä.  Kuitenkin lopussa kiitos seisoo, sillä itse olen nyt erittäin tyytyväinen kalustukseen: säilytystilaa on runsaasti ja ruskea laminaattitaso tuo kaivattua lämpöä muuten niin valkoiseen tilaan.  Olipas muuten taas vaikea kuvata näin pientä tilaa!

Monissa blogeissa on ihasteltu Design Letters -astioita.  Itse en ollut niistä kovinkaan innostunut, mutta kun astiat olivat Stockalla kanta-asiakasetuna, hankin niitä kolme kappaletta lapsille hammasmukeiksi.  Jokaisella on hammasmukissa oma kirjain ja näin mukit eivät mene sekaisin.  Minusta ne ovat nyt ihan hauska pieni sisustuselementti yläkerran vessasa.

 

Mitä mieltä olet meidän kylppäristä ja tykkäättekö muuten noista Design Letters -astioista? 

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle!

Kati
---------------------------------------------------------

Small bathroom renovation and Design Letters

I was unhappy with our original bathroom sink and cupboards as there wasn't enough storage space and also the white unit made the whole bathroom look "too white".  Last summer we did a bit of renovation in the upstairs bathroom and changed the sink and cupboards.  Now we have more storage space and I like the brown laminate work top because it's bringing a bit of colour to the otherwise white bathroom.

I also got some new mugs by Design Letters.  Now the kids have a mug in their own letter so the mugs don't get mixed up.

Have a nice weekend!
love, K x x x