Aurinkoinen tiistaitervehdys!

Huhhuh, tänään on tuntunut oikeasti että kylmyys tunkee luihin ja ytimiin!  Syksy alkaa todellakin näyttää oikeat merkkinsä!

Muotibloggaajat usein kuvaavat päivän asuja, mutta sisustusbloggajaalla huoneiden muuttaminen päivittäin on mahdoton tehtävä.  Niinpä pienillä jutuilla, niin kuin kukilla jokainen voi saada pientä piristystä ja muutosta omaan kotiin.  Ne ovat ikään kuin se kodin OOTD eli outfit of the day, suomeksi päivän asu. 


Meidän olohuoneessa on tällä hetkellä vähän tuollainen epätavallinen kukka, koska leikkasin vanhan jo melkein kuihtuneen hortensian oksat ja laitoin ne maljakkoon.  En vaan millään raskinut heittää niitä vielä menemään!  Vaikka kukka on jo lähes kuihtunut, on se mielestäni tosi kaunis.  Terälehdet ovat  ruttuiset, mutta ihanan punertavat!


Ihanaa viikon jatkoa!

Kati
------------------------------------

Living room outfit of the day

Flowers are often the one thing that changes most in our house.  Therefore they work a bit like fashion blogger's OOTD, outfit of the day but for decor.  This flower is a bit unusual as it's no longer in its prime.  I just couldn't throw it away and therefore it's now decorating our livingroom! I love how the leaves are a bit scrunchy and the red colour is beautiful!

Have a great week!
Love, K x x x x x