sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Mariela lamppu

Kuva: Pentik
Aurinkoiset sunnuntaiheipat!

Olen aina pitänyt Pentikin lampuista.  Niissä on jotenkin hinta-laatusuhde hyvin kohdillaan.  Meiltä löytyykin valmiiksi jo kaksi lamppua kyseisestä liikkeestä; Rondo ja kirkas pallolampunjalka.  Oih ja voih, nyt minulla on taas uusi ihastus; Pentikin Mariela lamppu!

Mariela -lampunjalkaa kuvailisin ehkä "litistetyksi palloksi" ja siinä on ihania pieniä "kolhuja". Se pääsi nyt minun pitkälle sisustushankintojen toivelistalle kärkikahinoihin!  

        
         
Tässä on valittu Marielalle hauska kupu, voisin ottaa tuon kotiin ihan sellaisenaan. Kuva: Pentik
 
             Mitä sinä pidät Marielasta tai Pentikin lampuista yleensäkin?

Aurinkoista sunnuntaipäivää!
Kati
----------------------------------

I have found a lamp that I want from a shop called Pentik.  The lamp base is called Mariela and it's definitely on my wishlist for this autumn.

I hope you're having a sunny Sunday!

Love, K x x x x 


7 kommenttia

 1. Meillä on Rondo ja Manhattan! Ne ovat ihania <3 <3

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva lamppu! Tuo varmaan sopisi mainiosti teille. Omat Pentik-ostokseni ovat viime vuosina rajoittuneet lähinnä tyynynpäällisiin. Nuokin, tuossa yläkuvassa löytyy meiltä.:) Ei sillä, voisin mielelläni "ottaa" Pentikin valikoimista myös ihania huonekaluja, kauniita astioita, kankaita...siis jos lomppakkoni olisi pulleampi.;)

  VastaaPoista
 3. Niin mä mietinkin et sopis meille, vaikka paikkaa en vielä ollut niin tarkasti ajatellutkaan.

  VastaaPoista
 4. Pakko vinkata kun meillä on yhteinen ihastus.. Pentikin mariela! Täydellinen ❤ sokokselta sen saa tosi edullisesti pian kun siellä alkaa ne ale-päivät. Itse ajattelin hyödyntää tilaisuuden ! Saa muuten myös verkkokaupasta ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti vinkistä! Täytyy tsekata tuo ale ihan ehdottomasti. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall