lauantai 13. syyskuuta 2014

Lisää Habitaren kuvia

Heippa taas!  Huomasin, että tänne on kirjautunut muutama uusi lukija.  Sydämellisesti tervetuloa seurailemaan!  Tässä vielä muutama räpsy Habitaresta.  Kuvia on todella paljon, joten keräilin tähän teille kattauskuvia ja muuta ihanaa sisustusta.  


Nämä taulut ja sen takana oleva ihana tapetti ovat Destiny Storen osastolta.  Osasto oli aivan mielettömän upea ja kuulin, että erityisesti Helsingin liike on ihan nähtävyytenäkin vierailun arvoinen.  Liike löytyy myös Porvoosta. Tarkemmat osoitetiedot löytyvtä osoitteesta http://www.destinystore.fi/

Tässä muut kvuat ovat Destinyn osastolta, paitsi tuo ihana lamppu, joka löytyi Marickenin osastolta.Terassi -lehden osastolla oli tuo ihana tuoli ja aivan mielettömän upeasti katettu pöytä, jonka päässä oli vielä ihana ulkotuli!  Siinä on unelmia taas omallekin terassille ihan roppakaupalla. :)
Loviisan Aitalla oli ihana osasto, vaikka ei se mikään ihme ole, kun liikekin on niin ihana.  Osastolla oli muutama joulujuttu jo esillä ja itse ihastuin tuohon paperipussissa olevaan pieneen joulupuuhun ja ajattelin, että tuollaisen voisi joulun aikaan tuoda omaankin kotiin.
 

Nämä ihanat lamput löytyivät Messukeskuksen ravintolasta.  Tällaiset ovat omalla toivelistalla.
Ihanat tuolit Kruunukaluusteen osastolla.
Terassi -lehden osaston ihana ulkopöydän kattaus, jonka päässä ulkotuli. Tykkäsin!
 
Toivottavasti näistä saitte kuvan messujen tarjonnasta.  Toki messuilla oli myös ihania design-huonekaluja ja muuta nähtävää, mutta tässä tällaisia ehkä vähän erilaisia messunäkymiä, toivottavasti inspiroidutte näistä yhtä paljon kuin minäkin. 

Mukavaa lauantai-iltaa!
Kati x x

---------------------------------------------------------

Hi! Here are some more photos of the Finnish Interior Design fair.  Hope you enjoy the pictures, I tried to find something a bit different although the fair was also full of designer furniture etc.

Have a nice Saturday evening!

K x x x x

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Olihan siellä täytettä haavelistaan ihan riittämiin. 😊

   Poista
 2. Paljon kaunista katseltavaa - ja nuo lamput ovat minunkin listallani, mutta meidän Isäntä ei niistä tykkää...se on näitä konseksuksen ja kompromissien paikkoja;)
  Kivaa viikonloppua, Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady, miehet! Ne on välillä sellaisia jarrujaakoppeja 😊

   Poista
 3. Kaikkea ihanaa ihasteltavaa ♡ nuo lamput on kyllä tosi kauniita ja tuolit myös ;) voin vaan kuvitella kuinka paljon kaikkea ihanaa messuilla oli. Harmittaa niin paljon etten päässyt siellä käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siellä. Itse jouduin jättämään osan katsomatta kun aikaa ei ollut riittävästi, mutta onneksi pääsin kuitenkin aika paljon näkemään. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall