Myöhäiset tervehdykset kaikille teille ihanille!  Syksyn tullen sormet syyhyävät taas kodin sisustuksen päivittämiseen.  Sininen on aina ollut yksi lempiväreistäni, mutta sisustuksessa en ole sitä sietänyt sitten yhdeksänkymmentäluvun.  Nyt huomaan sinisen tulevan melkein väkisin takaisin elämääni niin vaatteissa kuin kodin sisustuksessakin.  Olen aina pitänyt kovasti indigon sinisestä, jota voidaan myös musteen tai mustikan siniseksi kutsua.Kävin Pentikillä pitkästä aikaa ja sinne oli tullut ihania uusia syyskuoseja.  Väripaletissa oli oranssia, sinistä, tummaa lilaa, mustaa ja harmaata.  Pentikin sininen syysmallisto oli juuri minun makuuni indigon sininen.  Päätin sitten aika pikaisesti päivittää olohuoneen ilmettä syksyisempään lisäämällä uudet indigonsiniset tyynyt sohville.


Tyynyjen kuoseissa oli itämaista tai slaavilaista tunnelmaa, joka sopii muutamiin muihin juttuihin, joita olen viime aikoina Villa Valkoon hankkinut.


Siniset tyynyt sopivat mielestäni ihanasti yhteen vanhojen H&M:ltä hankittujen pellavatyynyliinojen kanssa.  Ne saavat mielestäni ollakin pikkuisen ruttuiset, se kun on pellavan luonnollinen tila.


Sinisen ja ruskean liitto tuntuu niin luonnolliselta, että mietin vakavasti, että pitäisikö sohviin hankkia uudet ruskeat tai harmaanruskeat päälliset.  En ole vielä ehtinyt tsekkailla päällisten välivaihtoehtoja, joten siitä sitten mahdollisesti myöhemmin lisää.


Mitä mieltä olet tyynyostoksistani? Hitti vai huti?  Ja mitä mieltä muuten olet sinisestä sisustuksessa,  ihastus vai inhotus?

Huomenna on perjantai!  Aurinkoa loppuviikkon sinulle!
Kati

Kollaasin kuvat: Pinterest ja minä itse
-----------------------------------

Something blue

I have always loved blue, especialli Indigo blue.  Therefore when I came across these cushion covers, I could't resist but take then home with me.  I'm also totally fallen in love with the union of indigo blue and brown so I'm thinking about changing the sofacovers to brown or greyish brown.

Have a nice weekend!
Kati