Olohuoneeseemme on pikkuhiljaa ilmestynyt pieniä itämaista tunnelmaa tuovia esineitä.  Ostin jo alkukesästä olohuoneen pöydälle tuon metallisen tarjottimen Mosa interiorsista.   Suosittelen muuten pääkaupunkiseudulla asuville ja miksei muillekin visiittiä tuohon liikkeeseen.  Mosassa tarjolla on sitä "vähän erilaista" tavaraa, johon ei monessa muussa paikassa törmää.  Sieltä saa mm. monia ihania ruotsalaisia sisustusmerkkejä ja tuotteita on moneen makuun. Liike on muuten aivan ihana myös siksi, että siellä on niin paljon katseltavaa ja ihasteltavaa, että ideoita omaan kotiin syntyy tukuittain.


Tarjotin on nyt vakiinnuttanut paikkansa meidän olohuoneen pöydällä ja olen kesän ajan pitänyt siinä erilaisia asetelmia, joita olette ehkä aiemmissakin postauksissa nähneet.  Nyt syksyn tullen polttelen paljon kynttilöitä, joten toki niitäkin laitetaan tarjottimen päälle.  Tuo itämainen kynttiläkippo on löytö Klaukkalaisesta Pussukasta. Ei muuten hintakaan päätä huimannut, sillä se taisi olla jotain kuuden euron paikkeilla. Minulle kävi vaan harmillinen juttu kun toin kipon kotiin ja availin sitä paketista, niin pudotin sen sisään kuuluvan lasikipon lattialle ja se hajosi tuhanneksi sirpaleeksi.  En tiedä olisiko pienellä lasikipolla ollut vaikutusta kynttilän palamiseen, mutta hyvin tuntuu kippo toimivan myös ilman lasikuppia.


Kun nyt sitten tunnelmaan päästiin, hankin vielä tuon kannellisen rasian H&M:ltä.  Se on kai tarkoitettu esim. kylppäriin pumpulitupojen säilyttämiseen, mutta meillä se on nyt koristanut olohuoneen pöytää, koska se sopii niin hyvin tarjottimella oleviin tavaroihin.


Tällaista itämaista tunnelmaa tähän lauantaipäivään.  Nyt alan siivoilemaan, sillä meillä on hirvittävän pölyistä.  Illalla on kiva sitten nauttia puhtaasta kodista! 

Aurinkoisin terveisin, Kati
---------------------------------------------------

I have got a few items to our livingroom table during the summer and now I have collected them to my new metallic tray that I got in the beginning of the summer.  The collection is inspired by the east. Hope you are having a great Saturday!

Love, K x x x x