Aurinkoista huomenta! Monessa blogissa on kirjoitettu elämän aakkosia ja itseäni innosti ajatus siitä niin, että päätin kirjata omanikin tänne blogiin.  Tässä ne nyt sitten ovat:

A Aurinko. Auringon lämpö ja valo, ihana voiman ja terveyden lähde.  Pimeän talven jälkeen tuntuu, että se herättää taas eloon ja tunnen voivani hyvin. 
B Bea, meidän ihana ja aina niin iloinen kääpiövillakoira. Ikuinen ystävä, joka on aina uskollinen.  Tähän olisi kyllä voinut vastata myös blogi koska siitä on tullut minulle tärkeä harrastus.


C Caesar salaatti; sitä tulee syötyä ihan hirveän usein!  Suosikki on Tulistunut lohicaesar. :)
D Design on minulle tärkeää, mutta en mittaa sitä hinnalla tai nimekkäällä suunnittelijalla.  Designia on monenlaista ja monen hintaista.  On kuitenkin joitain klassikoita, joita jaksaa vain rakastaa ja rakastaa, ne ovat sitä parhainta designia.  Minulle yksi tällainen on Mademoiselle -tuoli, se on vaan niin ihana!


E Elämä, epätäydellinen ja kuitenkin niin täydellinen. Pitää aina muistaa, että niitä annetaan meille vain yksi, joten se pitää käyttää oikein.
F Facebook - kiva tapa pitää yhteyttä; ehkä innostus viime aikoina vähän laantunut, mutta tullut osaksi jokapäiväistä elämää. Parasta Facebookissa on ollut kauan kaivattujen ystävien löytäminen ja palvelun avulla voi jotenkin kokea, että he ovat mukana omassa elämässä, vaikkei heitä päivittäin tapaa.
G Great Britain, toinen kotimaani, jota aina ikävöin ja jonne en pääse tarpeeksi usein käymään.

Kuva: http://www.insider-london.co.uk/london-walking-tours-london/
H Huominen. Aina pitää katsoa eteenpäin, koska vain tulevaisuutta voi muuttaa, menneet ovat menneitä.
I Tyttäreni nimen alkukirjain. Täydellisin naisenalku, jonka tunnen. Rakastan juutusteluhetkiä hänen kanssaan ja päivittäin ihamettelen hänen älyään. Iloinen, sosiaalinen ja rento tyttö, joka ei murehdi turhia.
J Mieheni nimen alkukirjain. Paras kumppani. Hänen kanssaan on helppo elää. Minun kallioni, johon tiedän voivani nojata.
K Tähän olisi montakin sanaa; kaksoset, oma nimi Kati, kukkaset jne, mutta valitsen sanan koti. Se on tärkeä paikka, jossa ladataan akut ja jossa nautitaan perhe-elämästä. Kaunis koti on jokapäiväinen ilon ja onnen tuoja.

L Lupaus. Menimme naimisiin, koska halusimme luvata toisillemme. Se oli tärkeää ja olen vieläkin siitä onnellinen.
M Matkustaminen. Jos voisin, matkustaisin paljon enemmän. Ehkä sitten joskus....
N Nauru. Se tulee minulta helposti ja kovalla äänellä. Taidan olla aika tunnettu kovasta naurustani, joka ei välttämättä ole hyvä asia.  Minkäs sitä itselleen voi; nauraminen on vaan niin kivaa!
O Onnellisuus. Tavoitetila. Olen onnellinen melkein joka päivä. Välillä pitää muistuttaa itseään omasta onnesta. 
P Perhe olisi tähän oikeampi, mutta valitsen silti poikani.  P on toisen poikani etunimen alkukirjain. Huoleton, ihana ja aina iloinen poikani.  Hänellä on tällä hetkellä ihana kyselyikä ja voimme puhua tuntikaupalla siitä, että mistä rutto on tullut ja voiko siihen vielä kuolla. Kysymyksiä ja jatkokysymyksiä hänellä riittää.
Q Englannin sana quick. Se tarkoitta nopeaa ja olkoon se tässä symboli omalle anglofiiliydelle eli tykkään englanitilaisista, englannin kielestä ja kulttuurista.  Siinä on jotain ikuista ja vanhaa ja se on niin moninainen että sitä on mahdotonta kuvailla tai edes ymmärtää.  Me suomalaiset voisimme oppia paljon englantilaisilta erityisesti kohteliaisuuden ja empatian suhteen.
R Rakkaus. Se vain lisääntyy kun sitä antaa ja saa, sitä ei koskaan voi olla liikaa.

S Sisko. Tärkeä keskustelukumppani ja tuki elämän pyörteissä. Ymmärtää minua usein paremmin kuin kukaan muu. Suhde siskoon on muuttunut ja muuttuu iän myötä, mutta toivon, että voin vanheta hänen rinnallaan.
T Taide. Rakastan sitä. Haluaisin harrastaa taidetta. Haluaisin piirtää ja maalata. Haluaisin käydä taidenäyttelyissä ja haluaisin että minulla olisi rahaa omistaa upeaa taidetta. Myös teatteritaide ja elokuvataide ovat lähellä sydäntäni. Tähän olisi kyllä voinut myös vastata työ, koska se on tärkeä osa elämää ja josta nautin useimpina päivinä.
U Unelmat. Ne ovat elämän suola. Ilman unelmia ei olisi mitään. Unelmoin päivittäin ja joskus toteutankin niitä. Unelmat auttavat katsomaan eteenpäin. Menneisyydestä ei voi unelmoida.
V Toisen poikanin nimi alkaa V-kirjaimella. Älykäs, lahjakas ja ilonen V. Herkkä poika, jonka kovan kuoren alla on sydämellinen ja ilonen yhdeksänvuotias.  Meidän perheen älykkö, joka tiirailee yötaivaalle kaukoputkellaan ja miettii mustien aukkojen syntyä. 
W Woman. Meidän naisten pitää pitää yhtä ja kannustaa ja auttaa toisiamme.
X Merkki, jokin tuntematon tai tunnettu. Jokin, joka pitää ratkoa tai keksiä.  Joka päivä saan työssäni ratkoa pulmia, ei matemaattisia, mutta kuitenkin. Pulmat lisäävät jännitystä elämään, ne ovat yleensä hyvä asia.
Y Ystävät. Minulla on paljon ystäviä, joita en näe tarpeeksi usein. Kuitenkin tuntuu ihanalta, kun aina kun tavataan, on ihan kuin aikaa ei olisi kulunutkaan. Olen kiitollinen jokaisesta ystävästä. Ihanaa että olette olemassa.

Z Zumba. Haluaisin tykätä mut en vaan ole syttynyt.
Å Åbo. Turku. Ei tarvitse selittää, yksi maailman parhaista paikoista.  Tyttö voi lähteä Turusta, mutta Turku ei lähde tytöstä. Niin se vain on.
Ä Äiti ja isä. Omat vanhemmat ovat tärkeät. Näen heitä liian vähän. Toivottavasti he pysyvät terveinä vielä pitkään.

Ö Öitä. Tarvitsen pitkiä unia ja nautin nukkumisesta. Uni lataa akut ja järjestää pään.


No, näistä tuli vähän syvällisempiä kuin ajattelin, mutta olipas mukava miettiä asioita, jotka ovat itselle tärkeitä. Suosittelen jokaiselle tekemään tämän aina silloin tällöin.  Se on hyvä tapa järjestää omia ajatuksiaan ja vaikeiden kirjainten kohdalla joutuu herättelemään hoksottimet että keksisi jotain järkevää kirjoitettavaa. ;)

Aurinkoisin syysterveisin, Kati
----------------------------------------------------

Hi! I wrote down the alphabet in my life.  In short the most important ones for me are family, friends, children and happiness. Have a nice week!
Kati