tiistai 26. elokuuta 2014

Villakoira

Nyt poiketaan pikkuisen taas sisustusjutuista, mutta haluan jakaa teille tänään vähän pehmeyttä.

Meidän perheen pehmein jäsen on nimittäin kääpiövillakoiramme Bea, joka on muutamissa postauksissa aina vähän vilahdellutkin.  Se kun aina tykkää tupata itsensä juuri siihen kohtaan, josta aion napata kuvan. :)   


Teille, jotka harkitsette koiran hankintaa, suosittelen villakoiraa lämpimästi.  Rodulla on ehkä vähän sellainen hienohelmainen maine, mutta kyllä siitä löytyy tarvittaessa kaveri vaikka metsälle.  Ensisijaisesti villakoira on kuitenkin seurakoira ja sopii siksi erinoimaisesti myös perhekoiraksi.  Se on miellyttämishaluinen ja haluaa olla aina mukana siellä, missä tapahtuu.Villakoiran turkki vaatiin kyllä hoitoa, mutta jos sen pitää lyhyenä on se aika helppohoitoinen.  Koira pitää pestä muutaman viikon välein vähän riippuen siitä, että millaisessa rapakelissä sen kanssa on kuljettu.  Sitten sisustusintoilijalle se paras uutinen; villakoirasta ei lähde yhtään karvaa, oikeasti.  On oikeastaan aika hassua, että pölypalloja edes kutsutaan villakoiriksi kun ainakaan meidän kääpiövillis ei pölypalloja paljon kartuta

Turkin muotoiluun on miljoona ja yksi tapaa, eli oman villakoiran voi trimmata myös persoonallisella tavalla tai sitten virallisen leijonaleikkauksen mukaan.  Bealla on ns. pentuleijonaleikkaus, joka on mielestäni tosi söpö.  Villa Valkon Pinterestistä löytyy vielä lisää villakoirakuvia täältä. HUOM! söpöysvaroitus! :)


Villakoiria on monen eri kokoisia; isovillakoira, keskikokoinen villakoira, kääpiövillakoira ja vielä sitäkin pienempi toyvillakoira. Kaikki villakoirat ovat iloisia, leikkisiä ja vilkkaita.  Ne ovat erittäin älykkäitä ja oppimiskykyisiä ja siksi niitä näkee usein vaikka sirkuksessa temppuilemassa.

Bea pääsi kesällä nauttimaan veneilystä ihan tukka putkella. :)

Pehmeää viikon jatkoa sinulle!
Kati
----------------------------------------

The poodle

Our miniature poodle Bea is the softest member of our family.  She's always there where things happen.  The poodle is a great breed for a family and the great thing is that it doesn't drop any hair so anybody who is really particular about their house tidyness will love the poodle.

I'd like to wish you a soft week!

KatiSeuraa Villa Valkoa/ Follow Villa Valko:


Pieni Lintu - MakroTex challenge

27 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos joo, siinä on vauhti päällä 😊

   Poista
 2. Kaunis, suloinen pehmoinen ja varmasti rakas!

  VastaaPoista
 3. Mikä ihanuus ja varmasti pehmeä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, on kyllä pehmeä tuo meidän Bea. <3

  VastaaPoista
 5. Ihana-sinulla oikea pehmyt koira.Minulla leikki sellainen.valtavan suloinen postaus.

  VastaaPoista
 6. Olet ihana hauveli, rapsutan pehmyttä turkkiasi.;-)
  Suloisia kuvia.

  VastaaPoista
 7. Suloinen, pörröinen koirakaveri! Villin näköinen purjehtiessaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se suloinen ja pörröinen. 😊

   Poista
 8. Kylläpä olikin lutunen ja ihana "pehmolelu"koira, tuosta ei voi olla kukaan tykkäämättä! Viimeinen kuva oli varsin villi, eikä ollut tukka silmillä ollenkaan:) Minkähän ikäinen lienee? Pehmeyttä löytyi myös matosta, mutta Bea varasti niin totaalisesti huomion, ettei meinannut tajuta sitä ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kutsun välillä Beaa lelukoiraksi kun se on niin epätodellisen söpö. 😊

   Poista
 9. Upea tuo "tukka putkella"-kuva! Hänessä on selvästi huippumallin ominaisuuksia!

  VastaaPoista
 10. Olisi kiva, jos et jatkossa laittaisi näitä Bean kuvia blogiin. Nämä ei yhtään helpota meidän perheen kroonista koirakuumetta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry Mervi, välillä on pakko, se kun on niiiiin ihana, tiesitkö muuten, että koirakuumeeseen auttaa se, että hankkii koran..... :)

   Poista
 11. Ihastuttiin Konstan kanssa villakoirakuviin ja klikattiin lukijaksi ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall