Hei muruset!  Meillä jyllää tällä hetkellä vahvaa suoritusta tekevä flunssa.  Kaikki lapset ovat saaneet osansa ja itsekin olen joutunut antamaan periksi.  Liikkeellä on ilmeisen voimakas yksilö, sillä poikien luokalta oli tänään kahdeksan lasta pois, jonka opettaja kertoi olevan kaikkien aikojen ennätys.  Vaan eipä anneta periksi! Lepoa, kuumaa mehua ja paljon sympatiaa, niin eiköhän tästäkin toivuta.


Eipäs nyt kuitenkaan synkistellä liikaa, sillä voin kertoa ilouutisen; meidän sauna on vihdoin valmis!  Tällä viikolla olemme päässeet jo kahdesti löylyyn ja voi sitä nautintoa!  Ystävä ihmettelikin taannoin, että miten jotkut voivat elää vuoden ilman saunaa - no, me voitiin, tai meidän oli pakko.  Sauna oli talon sisällä se viimeinen isompi etappi; nyt vielä muutamat listat ja viimeistelyt niin sitten on talo sisältä valmis.  Sisutushan ei koskaan ole valmis, joten eiköhän tänne blogiin aiheita vielä tulevaisuudessakin piisaa. :)
 Kynttilöitä olen viime päivinä poltellut paljon, se kun lievittää sadepäivien ankeutta tehokkaasti.  Toinen kaksospojistakin oli yhtenä iltana niin innoissaan kynttilätunnelmasta olohuoneessa, että huudahti; "Äiti, tuu ottamaan kuva, täällä on kamala tunnelma!" No, otinhan minä ja hänkin taisi napsaista yhden omalla kännykällään. :)

Nämä kuvat ovat saunaterassilta, jossa olen nyt kaksi kertaa saanut istua saunahöyryisenä tunnelmoiden kylpytakki päällä.  Se on niin ihanaa!  Lupaan lisää saunajuttua tänne blogiin lähiaikoina.

Haluan toivottaa sinulle tunnelmallista viikonloppua!

Kati

--------------------------------------------------------------

Autumn atmosphere and some good news

We have had some really persistent flu and all of the children and myself have had a taste of it during the past week.

I have been lighting candles nearly every night as they are a great way to relieve some of of the autumn blues.  These pictures are from the sauna terrace.  And now the good news; we have finally finished our sauna!  That means that we get to enjoy some fab autumn nights sitting outside and enjoying a cold drink after the steaming hot sauna.  I promise some sauna photos, don't worry, not of me :) here in the blog in the near future!

Have a nice weekend!
Kati