Hei ihanat! Meillä kun on niin keskeneräistä varsinkin pihan puolella, niin en ole panostanut mitenkään hirveästi  pihakukkiin kesällä, enkä muuten panosta varmaan syysasetelmiinkaan.  Tuo kuvassa oleva kori ja siihen ihanasti sopiva pallokrysanteemi olivat heräteostos Kodin ykkösestä. 


Krysanteemin kohdalla voisin kutsua itseäni "sarjakukkamurhaajaksi", sillä en tahdo ikinä saada sitä pysymään hengissä kovinkaan kauaa.   Kyselin Kodin ykkösen myyjältäkin, että miten krysanteemit saa pysymään elossa, mutta hänellä oli kuulemma sama ongelma, että ne kuukahtavat aina, vaikka mitä tekisi.  Kastelu tuottaa ainakin minulle päänvaivaa, sillä aina on joko liian vähän tai liian paljon vettä. 

Täytyy nyt yrittää nauttia tuosta kaunottaresta ainakin tämän viikon, sillä pian se varmaan jo pitää vaihtaa uuteen.  Kukkaparka. :(

Jos tiedät miten saisin tuon krysanteemiparan pysymään elossa viikkoa kauemmin, niin kerro ihmeessä. 

Iloista viikon jatkoa!
Kati

----------------------------------------------------

Autumn flowers

Our garden is still quite unfinished and that's why I haven't got many summer flowers at all and probably will not be getting many autumn flowers too.  I got this chrysantemum and the basket in a spur of a moment and hope to keep the plant alive for a while although I'm usually rubbish at these things.

Have a nice week!
Kati