keskiviikko 27. elokuuta 2014

Mä oon niin out!

Kaunis kiitos aktiivisesta kommentoinnista edelliseen postaukseen.  Lämmittää sydäntä kun huomaan, teitä lukijoita olevan jo niin paljon! :)


Nyt palataan taas blogin sydänaiheisiin.  Kuvailisin Villa Valkon sisustusta maltilliseksi, mutta kuitenkin maalaisromanttiseksi, pienin modernein maustein.  En kuitenkaan välitä liian runsaista sistustuksista enkä oikein pysty liian tiukkaan minimalismiinkaan. 

Luin netistä Hanna Sumarin kirjoittaman  artikkelin, jossa hän toteaa mietelauseiden ja tähtikuvioiden sisustuksessa olevan out! Tästä oli eräässä Facebook-ryhmässä syntynyt oikein kunnon keskustelu, jossa monet hymistelevät Hannan kommentille.  Kysyin vielä artikkeliin viitaten paikallisen sisustuskauppiaan näkökulmaa ja hän totesi mietelauseiden ja tähtikuvioiden liikkuvan sellaista tahtia ovesta ulos, ettei hän aio ihan heti niitä valikoimasta poistaa.  Tämä tietenkin on hyvä uutinen tähdistä ja mietelauseista tykkääville.


Itse sisustan kotini nyt ja tulevaisuudessa oman maun mukaan niin kuin itse parhaaksi näen, enkä aio seurata liikaa trendejä.  Mielestäni sisustuksessa pitää huomioida erityisesti talon tyyli sekä ehkä jopa sijainti. 

Sisustustahan on aina kiva muuttaa, joten onneksi markkinoille tulee koko ajan uusia juttuja, joita voi omaan sisustukseen lisätä; moderneja, maalaisromanttisia, retroja....  Eihän sitä sisustamista muuten oikein voisikaan harrastaa. :)

Mitä mieltä itse olet, nappaako tähdet ja mietelauseet vai oletko jo siirtymässä seuraavaan trendiin?


Hanna Sumarin artikkelin voit käydä lukemassa täällä.

Iloisin terveisin, Kati

-------------------------------------------------------------------------
I'm totally out!

I read an article where a famous Finnish interiorsjournalist claimed that quotes and stars are totally out.  I believe that everyone should decorate their house with what suits their taste, the house or flat architecture and maybe even the area where the home is situated.  Trends are a little salt and pepper to any decoration and they give us lots of opportunities in making changes in our interiors.  Let's enjoy the versatility and decorate as we feel best.

Have a nice week!
Kati

6 kommenttia

 1. Kyllä ne tähdet ainakin vielä nappaa ja tekstitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ehkä ajattelen enemmänkin niin että kohtuus kaikessa 😊

   Poista
 2. Tähtiä meiltä taitaa löytyä vain yksistä tableteista, mutta niiden kuosista tykkään edelleen todella paljon. Juuri piipahdin Hemtexissä, ja ihailin sinisiä (taas) tähtimattoja. Ne olivat minusta oikeasti tyylikkäitä. Myös tekstit viehättää edelleen, mutta täytyy vaan katsoa, ettei joka paikka ole kirjaimia ja tekstejä täynnä. Mulla on Pinterest-kansiossakin varmaan eniten aforismeja! Se on aina kiva, kun joku osaa sanoa napakasti, tiivistettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten just niin. Täytyy katsoa ettei joka paikka ole niitä täynnä. 😊

   Poista
 3. Hanna Sumari saa mun puolesta laukoa omia "totuuksiaan" niin paljon kuin tykkää, mutta minä sanon niille piutpaut vaan :).
  Ja sitäpaitsi kuljen muutenkin aina niin jälkijunassa, että vasta sitten, kun joku juttu alkaa olla niin "out", ettei sitä kukaan enää huoli, niin meikäläinen alkaa vasta lämpiämään ajatukselle :D

  PS. Teillä on just ihanan kodikasta. Sellasta, että sohvallakin saa varmasti röhnöttää just niin päin kuin tykkää :). (Kammoan koteja, joissa on esim. joku ylimaallisen kallis italialainen valkoinen nahkasohva, joka on muuten hieno, mutta siihen ei saa istua... )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka. Meillä tosiaan saa röhnöttää sohvalla ihan miten päin vaan - jotenkin muuten tulee aina röhnötettyä naama telkkariin päin, kumma juttu, ja meidän koti on ensisijaisesti asumista varten, eikä se ole mikään showhome. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall