tiistai 19. elokuuta 2014

Liian vaikea Liatorp, ideoita?

Hei kaikki ihanat!  Nyt toivon teiltä hieman ideoita :)

Meillä on olohuoneessa Ikean Liatorp pöytä.  Olin haaveillut siitä jo jonkin aikaa, ennen kuin päädyimme sellaisen hankkimaan.  Unelmoin siitä, että miten lasivitriiniin voisi tehdä kaikenlaisia kivoja asetelmia ja vaihdella niitä sesongin mukaan.  Nooh, käytännössä vitriiniin on ollut todella vaikea keksiä asetelmia edes niihin neljään eri loosiin yhtäaikaa ja jos totta puhutaan, niin usein niihin myös pakkaa kertymään kaikkea ei niin nättiä.  Tila on matala, joten se tuo rajoituksia siihen, että mitä lasin alle mahtuu laittamaan eli asetelmien tulisi olla litteitä ja näyttäviä. 


Olen etsinyt myös Pinterestistä ideoita Liatorpin vitriinin täyttämiseen, enkä ole löytänyt mitään huippuhienoja ideoita.  Olen antanut samojen juttujen lojua pöydän sisällä pitkään, eikä minulla ole mitään superhyviä ideoita siihen, että mitä sinne tulevaisuudessa laittaisin.  Joulunakin olisi kiva, jos keksisin sinne jotain asiaan kuuluvaa.

Moni muukin pähkii näköjään Liatorpin täyttämisen kanssa, sillä alla oleva kuva on lähtenyt elämään ihan omaa elämäänsä Pinterestissä.  Se on minun lataamistani kuvistani eniten pinnattu; nyt jo yli 40 kertaa!  Toivottavasti joku on saanut siitä ideioita.  Itseäni naurattaa se, että kuvassa Liatorpin sisällä pilkottaa kaukosäädin vinosti laatikon sisällä.  Ei ehkä kaikkein himoittavin sisustuselementti, mutta tosiasiahan on se, että kaikilla ne kaukosäätimet pilkottelee siellä olohuoneen pöydillä ja sohvilla.


Tämä kuva on pinnattu Pinterestissä yli 40 kertaa!
 

Olohuoneen pöydällä on usein lehtiä.  Välillä pinoan niitä myös vitriinin sisään.

Tässä totuuden siemen Liatorpin alahyllystä; aina täynnä lehtipinoja, tietokoneita yms!
Jos keksit hyviä ideoita Liatorpin vitriiniin, niin kerro ihmeessä!  Lupaan toteuttaa hyvän idean ja kuvata sen tänne blogiin!


Ideoita kaipaillen, Kati

P.S: Illalla ilmoitan vielä arvonnan voittajan, eli muutaman tunnin ehdit vielä osallistua täällä.  Nyt lähden viemään poikia jalkapallopeliin ja suoritan arvonnan yhdeksän maissa tänään.  Onnea kaikille arvontaan!

-------------------------------------------------------------
Too much trouble from Liatorp

We have the Ikea Liatorp coffee table in our livingroom.  When we bought it, I was excited about the fact that I can make all sorts of arrangements under the glass of the table.  Well, in practice I've not had any good ideas for that so if you have any ideas, please share.  If I like your idea, I promise to do it and share it in the blog with photos!

Thanks for all your ideas!
Kati   

4 kommenttia

 1. Minulla ei ole Liatorpia, mutta kylläkin vitriinipöytä olohuoneessa. Säilytän siellä taidekirjojani (siis osaa niistä) - antavat kivasti väriä huoneeseen. Joukossa näyttää olevan tällä hetkellä myös shakkilauta ja kiviä ja näkinkenkiä;) Ja jouluiksi tyhjennän sen kirjoista ja muusta roinasta ja laitan sinne meidän kauneimpia kuusenkoristeita - ei mitenkään asetellen vaan täyteen koko loota. Meillä koristeita ei voi kuuseen laittaa, kun kuusi seisoo kissan takia partsilla. Ja kissalle on alakerrassa oma pikku kuusi omine koristeineen. Meidän pöydän täyttämistä helpottaa se, että siinä ei ole lokeroita vaan se on yhtä avointa tilaa siellä lasin alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja juttuja olet keksinyt vitriiniin. Jouluksi vähän mietinkin että pitäisi ehkä kehitellä jotain tuon tapaista. Tosin vitriini vetää sisäänsä sellaisen satsin koristeita, että niitä pitää ehkä sitä varten sitten kyllä erikseen hankkia eli en ihan selviä vanhoilla....

   Poista
 2. Ihan kauniiltahan tuo näyttää jo nytkin!:) Minusta nuo kävyt ovat kivoja. Tuli mieleen, että jos laittaisi ikään kuin teeman mukaan koristukset...Vaikka metsä/puu, silloin voisi yhdessä osassa olla käpyjä, toisessa vaikka kelo-oksia..Mitä muuta metsästä voisi löytää? Toisaalta osa laatikoista voi olla tyhjänäkin. Myös meri- tai ranta-teemalla voisi olla vaikka niitä kiviä, toisessa vaikka kauniita sulkia, simpukoita yms..Tuli myös mieleen, että jos laittaisi laakeaan astiaan kukkia, niin sekin voisi olla aika ihana.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ideoita. Tykkään tuosta teemanmukaisesta ideasta. Olen välillä pitänytkin osaa laatikoista tyhjänä koska mielestäni tyhjä on parempi kuin ruma asetelma. Täytyy kehitellä näitä teemajuttuja. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall