sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kynttilätunnelmia ulkona

Hei kaikki ihanat!  Olen henkeen ja vereen kesäihminen.  Nautin lämmöstä, auringon paisteesta ja uimisesta, kaikesta ihanasta mitä kesään kuuluu.  Kuitenkin aina loppukesästä odotan innolla syksyn pimeneviä iltoja ja sitä, että saa käpertyä.  On niin ihanaa sytyttää kynttilät pimenevässä illassa ja nauttia niiden antamasta tunnelmasta kuulaaseen loppukesän iltaan. Nämä alemmat kuvat on otettu tuntia myöhemmin kuin ylempänä olevat.  On ihana nähdä, miten sävyt muuttuvat alkuillan sävyistä sinisemmiksi.


 Oikein ihania loppukesän hetkiä sinulle toivotteleepi Kati

---------------------------------------------------------------

Candlelight outdoors

I love summer but every August I'm excited about the fact that in the darkening Autumn evenings I can light candles and feel the atmosphere of the chilly nights. 

Lovely late summer evenings to you, Kati


Seuraa Villa Valkoa/ Follow Villa Valko:

7 kommenttia

 1. Upeita elokuun pimeneviä iltoja - niitä rakastan minäkin!

  VastaaPoista
 2. Ihania pimeneviä iltoja, kynttilän valoa... Aaah - syksy :) Minä olen syksy- ja talvi-ihminen, mutta ei tässä kesässäkään valittamista ollut :)

  VastaaPoista
 3. Kynttilöitä ja hämyisiä iltoja. Niistä on syksyiset hetket tehty. <3

  VastaaPoista
 4. Voi, kun kaunista!<3 Ihan tässä tuli inspis, että josko mä vielä jaksaisin sen keväällä hankitun puutarhapöydän käsitellä vaikka viikonloppuna. tuo tumma pinta näyttää NIIN hyvältä ja nostaa esineet kivasti pöydästä.:)

  VastaaPoista
 5. Näissä kuvissa on ihana elokuinen iltatunnelma! Pieni hämäryys, mutta kuitenkin vielä kesä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall