Ihanaa, tänään on lauantai!  Kyllä se vaan on minusta se viikon paras päivä.  Saa nukkua pitkään ja tietää, että vielä seuraavakin päivä on vapaa.  Varsinkin tällaisena lauantaina, kun saa herätä auringonpaisteeseen, tuntuu että elämä todella on ihmisen parasta aikaa! :)

Ahvenanmaanreissun paluumatka taittui upean uuden Viking Gracen kyydissä.  Olin siinä kohtaa jo matkasta aika väsähtänyt ja siksi kamera ei laulanut ihan normaaliin tahtiin, mutta napsin muutaman kuvan upeasta buffet-ravintolasta, jossa nautimme ihanan lounaan.  Kaikkien laivojen seisovan pöydän tarjoilut eivät ole sitä parasta mahdollista, mutta Viking Gracella siihen oli panostettu ja ruoka oli todella hyvää.  Ja ympäristökin oli viihtyisä, joten tästä voi antaa Viikkarille pelkkää plussaa.


Koko laivassa oli hyvin hyödynnetty upeaa merimaisemaa ja Turun saaristo tulee todella lähelle, joten näkymissä on paljon katseltavaa.  Näkymien ja upeiden ulkotilojen vuoksi risteily kyllä kannattaisi tehdä silloin, kun sinne ulos edes vähän vielä tarkenee mennä.

Olipas siellä ihanat tuolit, tällaiset kun ottaisin kyllä meille kotiinkin.


Sain napattua muutaman kuvan laivan buffetin ruokapöydistä ja oma ehdoton lemppari oli tuo upea mansikkaputous!  Siinä voisi vaikka uida, niin ihanasti ne mansikat oli siihen aseteltu! 

 Maha täynnä oli sitten hyvä mennä tuulettamaan kukkaroa laivan kauppaan.  Sen verran tuli tuuletettua, että sain sieltä uuden risteilylahjakortin.  Jos nyt syksyn aikana sitten pääsen uudestaan risteilemään Viking Gracella, niin yritän antaa sen kameran laulaa vielä vähän enemmän.

Mitä parhainta lauantaita sinulle toivottelee Kati

P.S. Arvontaan ehtii vielä osallistua täällä *klik*.

--------------------------------------------------------------------

Pictures of Viking Grace

I returned from Åland with a fabulous new ship called The Viking Grace.  I was pretty tired as it was at the end of our trip but managed to take a few pictures from the ship's buffet restaurant where the food was fabulous and the views and decor added to our enjoyement.

I also managed to "air" my wallet at the ship's shop so  much that I received a voucher for a new cruise.  If I indeed get to go, I promise to take lots more photos to share with you.

Have a nice Saturday!
Kati