Nyt on aihetta kaksinkertaiseen iloon, sillä olen vihdoin löytänyt kivoja juttuja Villa Valkon seinälle ja lisäksi saan arpoa teidän ihanien lukijoiden kesken upean palkinnon!
 
Olen pähkinyt jo pitkään sitä, että meidän talon seinät huutavat tyhjyyttään.  Olen kahlaillut läpi lukuisia verkkokauppoja ja penkonut eri liikkeiden tarjontaa, enkä ole löytänyt mieleistä seinälle laitettavaa.  Sitten löysin Dekoron "klik" verkkokaupasta ihanan DIY Wordbannerin, jota onkin muutamissa blogeissa näkynytkin sekä ihanan mustavalkoisen riikinkukkojulisteen.

DIY Wordbanneriin olen todella ihastunut.  Pakkauksesta riitti moneen tekstiin meidän seinille ja kirjaimet ovat monikielisiä, eli kirjoittaa voi niin suomeksi, englanniksi tai vaikka saksaksi.  Tekstejä voi vaihtaa tilanteen tai sesongin mukaan.  Kirjaimet ovat helppo liittää toisiinsa ja saat nopeasti luotua haluamasi tekstin seinälle.

Meillä kävi kesälomalla englantilaisia vieraita, joten toivotimme heidän tervetulleiksi kivalla viestillä.
Meidän esiteinin huoneeseen tuli tällainen teksti.
 
Alunperin ajattelin laittaa riikinkukkojulisteen makuuhuoneeseen, mutta ainakin näin aluksi se päätyi eteisen hyllyn päälle, johon se mielestäni sopii huippuhyvin.
Mustavalkoinen riikinkukkojuliste tuo mielestäni kivasti särmää eteiseen.  Voi olla, että se loppupeleissä menee sitten kuitenkin makuuhuoneeseen, mutta nyt tykkään katsella sitä tuossa keskeisellä paikalla jonkun aikaa.


**ARVONTA**
Olen superinnoissani siitä, että pääsen nyt toteuttamaan blogini historian ensimmäisen kilpailun kun sain tilaisuuden arpoa upean DIY Wordbannerin teidän lukijoiden kesken.

Säännöt ovat seuraavat:

1. Saat yhden arvan kun kerrot kommenttiboksissa, mitä kirjoittaisit omalle seinällesi DIY Wordbannerillä?

2. Toisen arvan saat olemalla bloggerissa julkinen lukijani.

HUOM! Jätäthän kommenttiin tiedon siitä, että kuinka monella arvalla olet mukana.  Anonyymit, jätäthan kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla yhteydessä, mikäli arpaonni suosii. :)

Kilpailuaika päättyy tiistaina  19.8. klo 20.

Paljon onnea arvontaan!
Kati

*Yhteistyössä Dekoro

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille.  Voittajan voit tarkistaa täältä.
--------------------------------------------------------

Something to put on the wall

I'm excited about finally finding something to put on the wall of our house.  I'm in love with this DIY Wordbanner, which is an easy way to place different texts on the wall.  The words are easy to change according to events and seasons.  I also found this lovely black and white peacock poster that gives a bit of edge to our hallway.

Have a nice week!
Kati