Tällä hetkellä tuntuu siltä, että oikein puhkun intoa kuvaamiseen, kirjoittamiseen ja bloggaamiseen!  Mielenkiintoisia aiheita tuntuu pulpahtelevan sieltä täältä ja innolla tartun kaikkeen, joka vähänkään liittyy blogiin!  Toivottavasti siis jaksatte pysyä mukana, koska juttua tuntuu piisaavan! :)


Esittelin teille aiemmassa postauksessa siskoni kylpyhuoneen ja saunan upeaa muutosta.  Siitä postauksesta on tullut muuten blogini luetuin, eikä ihme, sillä olihan tuo aika upea muutos!

Itselläni puskee välillä sisustusmasista ja pihamasis on ihan yleinen vieras.  Meillä kun tuntuu, että raksaprojekti etenee ihan etanavauhtia!  Tämä tarkoittaa sitä, ettei meidän omassa pihassa vielä ainakaan kovasti mitään kuvattavaa löydy.  Terassikin on viimeistelyä vaille valmis, mutta tänä kesänä ei taideta niitä viimeistelyjä sen osalta nähdä, sillä meillä puskee monta projektia päälle, jotka olisi vielä saatava ainakin alulle ennen lumen tuloa.  Vähäisin niistä ei ole missään nimessä autotalliprojekti, mutta minua eniten tällä hetkellä kutkuttaa saunan valmistuminen.  Se kun on aika lähellä jo. Odotan jo oikein niitä hetkiä kun saan istua saunan jälkeen terassilla ja nauttia siideriä tai muuta virvoketta.

Tykkään kovasti esitellä blogissa muiden ihania koteja ja pihoja, joten tässä muutama kuva siskoni tunnelmallisesta pihasta.  Kuten olenkin aiemmin kertonut, on siskoni aikamoinen perfektionisti ja pihalleenkin hän on luonut upeita tiloja ja tunnelmia.


Siskon pihassa on ihana rautainen "talo", jonka alla voi nauttia vaikka kahvit istuen nätillä sohvalla.
Omenoita on niin paljon, että ne painavat puun oksat maahan.

Tämä grillikatos on todella kovassa käytössä, sillä siskon perheessä ollaan innokkaita grillailijoita.Päivätorkkujen aika?

 

Keraaminen kyyhkynen on päässyt lintuhäkkiin.
Toivottavasti sain välitettyä näiden kuvien kautta pihan ihanan tunnelman.

Mukavaa viikkoa sinulle toivotteleepi Kati
----------------------------------------------------

Lovely garden!

Our garden at Villa Valko is not really worthy of photographs yet, so I took some inspiration photos for you from my sister's garden.  She's quite pedantic and a passionate decorator so her garden is also full of interesting details.  I hope you enjoy the photos!

Have a nice week! Kati  

Seuraa Villa Valkoa/ Follow Villa Valko: