perjantai 22. elokuuta 2014

Bye bye!


Pakko se on nyt vaan kestää: kesä on ohi ja syksy ottaa hiljalleen sen paikan.  En millään haluaisi luopua kesästä!  Voi kun voisi vielä nauttia muutamista lämpimistä auringonsäteistä ennen kuin pimeys ja kylmyys ottavat taas vallan. 

Sykyssä ja talvessa parasta on se, että voi hyvällä omalla tunnolla käpertyä kotiin ja nauttia takkatulesta ja kynttilöistä.  Itse polttelen kynttilöitä lähes joka ilta ja ne ovat tärkeä osa meidän kodin tunnelmaa ja sisustusta erityisesti talviaikaan.  Nappasinkin muutaman kuvan kynttilänvalossa ja näiden myötä toivotan syksyn tervetulleeksi.
Nautinnollista syksyn alkua sinulle, Kati

-----------------------------------------------------------------------------

Bye bye!

I have to just start dealing with it: the summer has passed and autumn is taking it's place.  The positive thing about autumn is that you can enjoy the warmth and light of the fireplace and candles.  Candles are an important part of Villa Valko's interior during the winter months.  Here are some pictures of our home in candlelight.

Have a good autumn, Kati

9 kommenttia

 1. Mukavaa syksyä sinulle :))! Onneksi vielä aurinko sentään paistaa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. Kyllä syksykin on ihanan vuodenaika.

   Poista
 2. Kukkuu. Täällä ollaan :)

  En vielä ehtinyt alkua pidemmälle, mutta oon kyllä heti kärkeen kateellinen, kun teillä on uusi talo. Huoh. Vaikka ei vanhassakaan (meidän on rakennettu jokunen vuosi aiemmin eli 1956) mitään muuta vikaa ole kuin kaiken sen ylimääräisen tavaran määrä, joka siellä tällä hetkellä majailee.
  Tuntuu, että olen sen edessä ihan lamaantunut tällä hetkellä, enkä tiedä mistä aloittaisin ja koska en tiedä, en näköjään aloita mistään.
  On poikien pieniä vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä, pleikkareita ja sen edeltäjiä (ei sentään Commodore kuusnelosta :)) ja mitä nyt vaan voi 21 vuodessa kertyä. Sen verran kun siinä ollaan asuttu.

  Mutta siis oikeastaan ei pitänyt tänne tulla tätä valittamaan, vaan sanomaan, että kynttilät on kyllä syksyn pelastus. Ja tänä iltana aion viime vuonna aloittamani perinteen mukaan ripustaa omenapuihin valosarjat. Ne on niin ihanat tummassa elokuun illassa :)

  Kivaa viikonloppua vielä tätäkin kautta!


  VastaaPoista
 3. Ei kannata kyllä kadehtia, sillä ainakin meillä tämä uusi talo tuntuu olevan oikea loputtomien projekien ristiretki. Jaksaa jaksaa... Omenapuihin ripustetut valosarjat kuullostaa kivoilta, saisiko blogiinkin kuvia? Ihanaa viikonloppua sinulle ja sydämellisesti tervetuloa! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tervetulotoivotuksista :)

   Ja kyllä olis tarkoitus laittaa kuvia, kun vaan saan edes yhden onnistuneen aikaiseksi.
   Vanhassa blogissani oli ja piti laittaa linkki tänne, mutta sitten mulle iski haikeus ja ikävä sitä blogia kohtaan, joten päätin, etten laitakaan, vaan koitan ottaa ihan tuoreet kuvat :)
   Kyllä se ennemmin tai myöhemmin onnistuu..

   Poista
 4. Kynttilöitä täytyy kohta kaivella. Kuvasi näyttävät kivoilta! Äsken saunassa käydessämme sytytin terassin pallovalot ja istuskelimme hämärässä kylpytakit päällä. Vähänkös oli siistiä.;) Tuli kyllä mieleen, että voisihan sitä paljussa lillua juuri tällaisena loppukesäm iltana...

  VastaaPoista
 5. Ihanaa Taina! Meillä on sauna kohta valmis ja odottelen kovasti jo tuota hetkeä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall