Lupasin aiemmin, että kerron teille muutamista uusista sisustushankinnoista, joita on Villa Valkoon tupsahdellut viime viikkoina.

Tilasin Vepsäläisen alennusmyynnistä kaksi String Pocket -hyllyä.  Aika harkitsematon oli tuo hankinta sikäli, että en ollut ihan loppuun asti miettinyt, että mitä niillä hyllyillä tekisin kun ne saapuvat.  Mahdollisuuksia oli monia.  Meidän yläkerran olohuoneen sisustus on vielä täysin miettimättä ja ajattelin, että ehkä nuo söpöt pikkuhyllyt sopisivat sinne. Kuitenkin sitten en oikein osannut päättää, että mitä niihin hyllyihin laittaisin, jos ne menisivät sinne.  Mallailin yhtä hyllyä jopa keittiön seinään, mutta se näytti kuitenkin sitten liian modernilta hentoa kukkatapettia vasten.


Meidän kaksospoikien huoneet ovat suurelta osin vielä sisustamatta ja ajattelin, että nuo ihanat hyllyt edistäisivät asiaa ja olisivat oiva paikka heidän rakastamiensa Aku Ankan taskukirjojen sekä tärkeiden tsempparipokaalien yms säilyttämiseen. 

Nyt molemmilla pojilla on kaunis String Pocket hylly koristamassa sängyn päätyseinää.  Ne sopivat mielestäni molempiin huoneisiin todella hyvin.  Hyllyt ovat tarpeeksi "poikamaiset" ja kuitenkin sirot ja kauniit.  
Toisella pojalla on sinisävytteinen huone, jossa on ritariteemainen tapetti.  Muuten huoneessa ei ole ritariteemaa tuotu esiin, koska poika pitää ritaritapetin vaakunoita jalkapallojoukkueiden merkkeinä ja mikäpä siinä, voivat ne niitäkin olla.  Hankin aikanaan lattialle pehmeän tähtimaton Kodin Ykkösestä ja viimesin hankinta ovat nuo tähtityynyt.  Mitään päiväpeittoja en ole poikien huoneisiin hankkinut, vaikka mieli tekisi.  Ne kun tuskin koskaan menevät sänkyjen päälle vaan sängyt tuppaavat jäämään yleensä petaamatta pojilta aamun kiireessä.


Toisella pojalla on armyvihreä-valkoinen huone, jonka seiniä koristaa vihreäsävyinen lentokonetapetti.  Huoneessa on valkoisen lisäksi myös lämpimän puun sävyä.  Pojan lempiväri on vihreä, joten sitä on tuotu huoneeseen runsaasti.

Pojathan näköjään aika vähän osaavat arvostaa design-huonekaluja.  Kuulin jommankumman mainitsevan uusista String Pocketeista tyyliin: "No ne on jotkut tyhmät hyllyt!"  Huoh, ehkäpä ne tulevat tyttöystävät sitten osaavat opettaa meidän pojatkin ymmärtämään designin päälle.  Taitaa olla toistaiseksi niin, että pääasia on että äiti tykkää! :)


Mitä mieltä olet?  Oliko hyvä päätös sijoittaa Stringit poikien huoneisiin vai menevätkö design-kalusteet lastenhuoneessa "hukkaan"?  

Iloisin kesäterveisin, Kati