maanantai 7. heinäkuuta 2014

Saunaterassilla

Kyllä meitä nyt sää hellii!  Aamun jalkapalloturnauksen jälkeen ehdin vielä vähän järkkäilemään meidän uutta saunaterassia.  Olin tilannut sinne Ellokselta ihanan marokkolaistyylisen pöydän ja voi että mä tykkään siitä!  Nyt laitoin siihen yhden vanhoista lyhdyistäni, mutta syksyn tullen tarkoitus olisi hankkia siihen tyyliin sopiva marokkolaislyhty. 


 Ostin Koti kaupungin laidalla -blogin Fridalta nämä kivat korituolit.  Vähän kutkuttaisi maalata ne suhumaalilla mustiksi, mutta en oikein tiedä pitäisikö niihin ensin laittaa jokin alumaali tms?  Jos teillä on kokemusta korituolien maalaamisesta, kertokaa siitä minulle, kaikki vinkit ovat tervetulleita!


Mitä mieltä olet?  Oliko pöytä hyvä hankinta ja onko terassin kalustus muuten mielestäsi hitti vai huti?  Olen superiloinen kaikista kommenteista!

Aurinkoisin kesäterkuin, Kati

-------------------------------------------------------------------------------------------

Today I had some time to organise our saunaterrace where I placed my new moroccan style table and some used rattan chairs that I bought from another blogger.  It's now a great place to cool down after sauna.

Sunny regards, Kati

4 kommenttia

 1. Spraylla kun maalaat kannattaa etsiä kaupasta ainakin spray pohjamaali. Muistahan lisäksi hioa kevyesti ennen maalia. En osaa sanoa pysyykö spray kunnolla tuollaisessa käyttötavarassa, suosittelen enemmän kunnon maalia ja pensseliä/pienen pientä telaa. T. Pintakäsittelijäksi opiskeleva nuori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistäsi, voipi olla että maslailen niitä vielä kesän aikana. 😊

   Poista
 2. Tuo lyhty on niin kaunis ja kivannäköinen terassi!! :))

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall