Kun on työelämässä ja on kolme lasta ja talo on vielä kesken ja edes joskus yrittää kuntoilla, niin ei ystäville tahdo enää löytyä tarpeeksi aikaa.  Mutta kun se aika löytyy, on ihan kuin aika olisikin pysähtynyt.  Siitä jatketaan mihin edellisellä kerralla jäätiin.  Puhutaan niitä samoja juttuja, aina vain niitä samoja vanhoja sattumuksia ja hauskoja muistoja.  Se on niin ihanaa ja puhdistavaa!


Voi miten ihana loman alku minulla onkaan ollut!  Ja se johtuu ystävistä!  Kyllä naisen elämässä ystävät ovat se portti, jonka kautta tuodaan elämään ilot ja viedään surut pois!  Mikä sen parempaa kuin kunnon käkätys viinilasi kädessä tai naisten saunailta, jossa puidaan miehet, lapset ja naisen elämä.  Kiitos ystäville; ihanaa että olette olemassa ja ihanaa että saan edes joskus käkättää kanssanne vatsalihakset kipeäksi!

Nyt menen siivous- ja maalaushommiin ja niitäkin jaksan tänään paljon paremmin koska olen saanut viettää aikaa ihanien ystävien kanssa!

Etukäteisvinkkinä kerron muuten vielä, että tänne kotiin on ilmestynyt viimeisten viikkojen aikana monia uusia juttuja.  Niistä postailen myös teille piakkoin!

Aurinkoista päivää ystäväni!
Kati