Jos minulta kysyttäisiin, mikä sisustusväri miellyttää minua eniten, olisi siihen helppo vastata; valkoinen tietenkin.  Kuitenkin olen jo vähän aikaa ollut sitä mieltä, että meidän koti on liian vaalea.  Siksi olen  tiiraillut sillä silmällä monia mustia huonekaluja ja piensisustusartikkeleita.  Ripauksilla mustaa uskoisin, että vaalea kotimme saisi toivottua särmää ja ryhdikkyyttä.  Keräsin tähän pienen toivelistan mustista jutuista, joita voisin hankkia vaaleaa kotiamme piristämään. 
Asuntomessuluettelossa iskin silmäni tuohon HAYn tuoliin; aaaaahhh että se on nätti!  Muotokieli on hieman saman tyyppistä kuin Tapiovaaran klassikko Mademoiselle-tuolissa ja -keinussa.  Ja vaikka en ole kummassakaan tainnut istua, näyttävät ne päälle päin erittäin mukavilta istumista ajatellen.  Molemmista tykkään, hintalappu vaan taitaa olla HAYn puolella.


Olen jo pitkään kytännyt tällaista rahia, sen voisi laittaa kesällä myös terassille.  Tämä on Askon mallistosta (Kuva: Asko.fi)Tuo HAYn pikkupöytä on supersöpö, sen voisi laittaa mihin vaan tai liikutella ympäri kämppää!

Marimekko juhlistaa Armi Ratian 100-vuotissyntymäpäiväjuhlaa mm. ottamalla tuotantoon Ratian suunnitteleman Tiiliskivi-kankaan.  Se on yksinkertaisuudessaan todella kaunis ja mietinkin, että pitäisikö siitä tehdä yläkerran olohuoneen rahin päälle huppu ja vaikka pari tyynyä sohvalle. Voisi olla aika upea! (Kuvat: Finnish Design Shop ja Marimekko)

Tyttären huoneessa on mustavalkoinen teema.  Tällä hetkellä siellä on valkoinen pöytä, mutta tuo IKEAn musta pöydän levy ja tummat pukkijalat voisi olla hyvä vaihtoehto jatkamaan mustavalkoista teemaa. (Kuva: Ikea) Jo pitkään olen toivonut meidän keittiön seinään isoa kelloa.  Kuitenkaan en ole vielä oikein sopivaa löytänyt, mutta tässä olisi yksi vaihtoehto Kodin Ykkösestä.  Tämän kellon halkaisija on 68 cm, joka on juuri hyvä. (Kuva: Kodin Ykkönen)


Yllä oleva Iskun Tuokio -pöytä miellyttää silmää. Huomasin, että monissa asuntomessukohteissa oli käytetty sitä joko yksinään tai kaksi vierekkäin.  Mielestäni se sopisi hienosti meidän alakerran olohuoneen kulmaan, josta voisin pistää kiertoon parhaat päivät nähneen Ikean pöydän. 

Tällaisia tummia torstaitunnelmia tänään.  Täytyy mainita vielä, etteivät nämä tummat sävyt kuvasta mielenlaatuani, sillä aurinkoiset lomapäivät pitävät huolen siitä, että mielenlaatu on koko ajan iloisen puolella! :)

Aurinkoisin terveisin, Kati

-------------------------------------------------------------------------

Black list

Villa Valko is in great need of something black.  I love white houses, but some touches of black definitely perk up the decor and gives white more character.  Here are some optios for small black numbers in our house.

Sunny regards, Kati