Moikkis moi!  Nyt tulee tällainen niksipirkkamainen postaus.

Moni teistä on varmaan jo tullut tutuksi Granit-sisustusliikeessä myytävien kynien kanssa.  Kuitenkin ajattelin vinkata niistä nyt tässä vielä muillekin, koska omasta mielestäni ne ovat ihan huiput! 

Esimerkiksi kun kylässä on monta lasta, niin kesäkuumalla juomaa kuluu.  Meillä ainakin ennen on ollut ongelmana se, että se oma lasi ei tahdo löytyä ja sitten otetaan usein uusi.  Keksin kirjoittaa Granitin kynällä laseihin lasten nimet, niin silloin lasit eivät mene sekaisin ja tiskiäkin tulee vähemmän.  Kätevää.  Lisäksi olen kirjoittanut tekstejä peileihin ja keittiön kaappien lasioviin.  Ja kaikki voi pyyhkäistä pois kätevästi kostealla rätillä.  Kyniä on saatavilla valkoisena ja mustana ja ne maksoivat muistaakseni noin viisi euroa.

Granit on muutenkin kiva sisustuskauppa.  Siellä on paljon pientä ja vähän isompaakin kivaa tavaraa ja hinnat ovat kohtuulliset.  Kaupan löydät Helsingistä esim. Erottajalta ja Forumista.  Tuotevalikoimaan voi tutustua liikkeen ruotsalaisilla nettisivuilla http://www.granit.se/. Luin jostain, että liike olisi avaamassa suomalaisenkin verkkokaupan, mutten sitä löytänyt.  


Tällaista kynäilyä tänään.  Aurinkoa päivään kaikille!

t. Niksi-Kati :)
 -------------------------------------------------------------------------

Hi! Just a quick note to tell you about the great pens that I found from a shop called Granit.  You can write any texts to eg. glass and wipe it off with a damp cloth.  I have used these pens when there are lots of kids visiting and therefore eveyone finds their glass or plate.  You can buy these pens in black and white.

Sunny regrads, Kati