torstai 17. heinäkuuta 2014

Home Sweet HomeKyllä reissaaminen on kivaa, mutta yksi matkan parhaista hetkistä on yleensä kotiinpaluu.  Olimme vajaan viikon reissulla Viron Pärnussa ja Saaremaalla.  Saimme nauttia perheen ja ystävien seurasta ja kauniista rannoista ja maisemista.  Postailen niistä kuvia ja tunnelmia lähipäivinä. Nyt taas on ihana nauttia kotona olosta ja kesästä tutuissa ympyröissä.


Postailen sitten lähiaikoina tunnelmia ja matkakuvia.  Aurinkoista viikon jatkoa!

Kati

P.S: Minulle kävi aloittelevan bloggaajan moka, ja poistin osan blogin teksteissä olevista kuvista.  Korjausoperaatio on aika iso, sillä joudun lataamaan puuttuvat kuvat uudelleen.  Yritän saada kaikki korjattua mahdollisimman nopeasti, joten koettakaa kestää :)

-------------------------------------------------------------------------------

Home Sweet Home

It's great to travel and see new places but one of the best moments of any travelling is returning home.  We spent nearly a week in Estonia visiting Pärnu and Saaremaa.  I will post some photos from our trip in the near future but before that I want to enjoy home life a little.

Sunny regards, Kati

6 kommenttia

 1. Kyllä kotiinpaluu reissulta on aina kivaa - ja varsinkin noin ihanaan kotiin. Kyllä teillä on kaunista!

  VastaaPoista
 2. Ihana koti teillä! Kyllä se vaan niin on, että
  Borta bra men hemma bäst!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Teija! Kiva kun säkin eksyit tänne mun blogiin. Me ollaan tuttuja, jos muistat. Mun tyttönimi on Ojala. Jos et itse muista niin kysy J:ltä. Me taidetaan hänen kanssaan olla Facebook-kavereitakin. Kävin tsekkaamassa sun blogia ja kyllä teilläkin on ihana koti ja mikä mökki! Wooow!

   Poista
 3. Kaunista! Se on kyllä aivan totta että kotiinpaluu on mitä mahtavinta :))!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall