sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Ulkotakan lämpöä


Kylläpä se kesä on mennyt kauaksi täältä Suomesta kun ilmat ei lämpene millään.  Eilen oli pientä toivon kipinää kun aurinko paistoi ja mittari kipusi kahteen kymppiin.  Tänään on ollut taas pudotus tähän viime aikojen normaaliin eli sataa sataa ropisee.


En tiedä, johtuuko kylmästä sadeilmasta, mutta olen viime päivinä mietiskellyt ulkotakan hankkimista pihallemme.  Toki hankintoja taloon ja pihallekin on monia ennen kuin tähän ulkotakka-ajatukseen pääsen käsiksi, mutta saahan sitä toki haaveilla....


Oikeastaan idea tuli päähäni kun luin englantilaista Living Etc. -sisustuslehtä, jossa mainittiin rautaisesta ulos tarkoitetusta kaminasta ja hintakin oli siinä 100 euron paikkeilla.  Eihän tuo mahdoton ajatus siis ole, vaikka ensi kesäksi.Olisihan se aika kiva syksyn pimenevinä iltoina; voisi kääriytyä pehmeään peittoon ja juoda punaviiniä takkatulen loimussa.  Ihana ajatus.  Keräsin Pinterestiin kuvia kaikista ihanista ulkotakoista, käy kurkkaamassa täältä. 
Kuva ei liity takkajuttuun, mutta oli muuten niin tunnelmallinen, että päätin sen teille jakaa.

Lämpimin terveisin, Kati

 <a href="https://plus.google.com/100607572453500476710" rel="publisher">Google+</a>

3 kommenttia

  1. Hei Kati! Ei muuta, kun mukulat autoon ja nokka kohti pohjoista! Vaikuttaa siltä, että kesä on tänä vuonna hieman kauempana kuin yleensä...Aivan ihanat takkakuvat! Elävä tuli on aina niin kiva elämenttinä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Taina! Niin taitaa olla, että kesä on nyt pohjoisessa. Mulla on kato sellainen plääni, että kun mun loma alkaa viikonloppuna niin se helle tulee sitä juhlistamaan......

      Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall