Saan hirveät kiksit siitä, kun joku tuunaa jostain halvasta ja tavanomaisesta jotain upeaa.  Itse en ole mikään huipputuunailija, mutta innostun aina kun näen muiden onnistuvan.  Jotenkin siinä tulee sellainen pieni voittajafiilis että ähäkutti, sainpa tästä peruskamasta näin upean!  

Keräsin Pinterestiin kokoelman Ikean tuotteiden tuunausesimerkkejä.  Siellä on upeita juttuja tehty moniin Ikean tuotteisiin.  Huoh, kumpa itsekin olisin noin kätevä. Käykäähän kurkkaamassa. 

Omat tuunaukseni ovat pienimuotoisia.  Meillä on olohuoneessa Ikeasta ostettu Birkeland -lipasto.  Jo heti kokoamisen jälkeen vaihdoin vetimet toisiin, sellaisiin vähän jämäkämpiin, koska lipaston mukana tulleet vetimet olivat mielestäni vähän heppoisen oloiset.  Nyt löysin Hyvinkään Wanilla Rosen loppuunmyynnistä tuollaiset kivat mustat nupit, joissa on hauskoja tähtikuvioita.  Ostin niitä kolmet ja vaihdoin ne pikkulaatikoihin.  Mielestäni ne antavat hauskasti luonnetta tähän peruslipastoon. 
Ensin ajattelin että ovatpa nupit lastenhuonemaiset, mutta toisaalta eihän sisustuksen tarvitsekaan olla aina niin haudanvakavaa, vaan voihan olohuoneessakin olla hassunhauskat vetimet?  Vai voiko?  Onko tämä minituunaus sinun mielestäsi onnistunut? Vai pitäisikö palata vanhoihin metallisiin nuppeihin?

Aurinkoista viikkoa!
Kati