Sisustuksessa kupari on nyt todella in. Se oli viimeksi muotia sisustuksessa noin kaksikymmentä vuotta sitten ja nyt taas kuparisia juttuja näkyy monissa design esineissä ja sisutusblogeissakin on kuparia vilahdellut.  En yhtään ihmettele, sillä kupari tuo mukavasti lämpöä sisustukseen ja syksyn tullen se on oiva pari kynttilän liekille.


 
Ei ole Villa Valkokaan välttynyt kuparisten tavaroiden tunkeutumiselta sisustukseen.  Sain äidiltäni kuparisen kahvipannun, josta pikkuisen tulee mieleen pääsiäisnoidan pannu, mutta tykkään pitää sitä esillä.  Ostin sitten vielä taannoin tuollaisen Brosten kuparisen lautasen, jonka päällä on viime aikoina majaillut vaasi jos toinenkin täytettynä erilaisilla kukilla.

Kirpputorilta löysin eurolla pienen kuparisen kipon, jossa on ripustuskoukku.  Siihen laitoin sitruunamelissat kasvamaan. Vihreä korostaa mukavasti kuparin hohdetta.  Olen himoinnut itselleni myös kuparisia eri korkuisia kynttilänjalkoja, joista voisi tehdä kivan asetelman.  Ehkä syksyn tullessa olen ehtinyt sellaisenkin tänne haalimaan.Mitä sinä tykkäät kuparista?  Onko kotiisi tupsahtanut kupariesineitä tai onko sinulla suunnitelmia hankkia sellaisia?  Tein vinkkinä teille Pinterestiin kuparinhohtoisen kokoelman kauniita esineitä, joista voisin osan myös omaan kotiin helposti kiikuttaa.

Aivan hohtavan hyvää viikkoa sinulle!
Kati