tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kuparia kotiin

Sisustuksessa kupari on nyt todella in. Se oli viimeksi muotia sisustuksessa noin kaksikymmentä vuotta sitten ja nyt taas kuparisia juttuja näkyy monissa design esineissä ja sisutusblogeissakin on kuparia vilahdellut.  En yhtään ihmettele, sillä kupari tuo mukavasti lämpöä sisustukseen ja syksyn tullen se on oiva pari kynttilän liekille.


 
Ei ole Villa Valkokaan välttynyt kuparisten tavaroiden tunkeutumiselta sisustukseen.  Sain äidiltäni kuparisen kahvipannun, josta pikkuisen tulee mieleen pääsiäisnoidan pannu, mutta tykkään pitää sitä esillä.  Ostin sitten vielä taannoin tuollaisen Brosten kuparisen lautasen, jonka päällä on viime aikoina majaillut vaasi jos toinenkin täytettynä erilaisilla kukilla.

Kirpputorilta löysin eurolla pienen kuparisen kipon, jossa on ripustuskoukku.  Siihen laitoin sitruunamelissat kasvamaan. Vihreä korostaa mukavasti kuparin hohdetta.  Olen himoinnut itselleni myös kuparisia eri korkuisia kynttilänjalkoja, joista voisi tehdä kivan asetelman.  Ehkä syksyn tullessa olen ehtinyt sellaisenkin tänne haalimaan.Mitä sinä tykkäät kuparista?  Onko kotiisi tupsahtanut kupariesineitä tai onko sinulla suunnitelmia hankkia sellaisia?  Tein vinkkinä teille Pinterestiin kuparinhohtoisen kokoelman kauniita esineitä, joista voisin osan myös omaan kotiin helposti kiikuttaa.

Aivan hohtavan hyvää viikkoa sinulle!
Kati

6 kommenttia

 1. En alkuun lämmennyt kuparille ollenkaan, nyt ne näyttävät ihan hyviltä. Toisto tekee tehtävänsä! Todennäköisesti trendi on (tässäkin) mennyt jo ohi ennen ensimmäistä hankintaa ;)

  VastaaPoista
 2. Ihan sama homma mulla, en oikein lämmennyt ensin, mut sitten nuo muutamat jutut tuli vähän niin kuin vaivihkaa hankittua. Ehkä tässäkin pätee sääntö: ei makeaa mahan täydeltä :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä mullakin on tullut varsinkin Pinterestissä ihailtua noita kuparijuttuja.:) Tuo sinun tarjottimesi on tosi kiva! Kirpparilla yritän kulkea niin, että jos joku juuri sopiva kävelee vastaan, niin sitten meille voisi tulla kuparia...
  Myös edellisen postauksen peura/kauris mikä se nyt olikaan-mukit ovat niin ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauriit on niin kauniita :) Kirppis on hyvä kuparinhaalimispaikka. Pitää olla kyllä aika kriittinen, sillä siellä on paljon myös ihan krääsää, joka ei sitten kotona näytäkään hyvältä, nimim. kokemusta on. :)

   Poista
 4. Minun koti on vasta siinä "sinkkiämpäri"-vaiheessa, mikä taisi muilla olla jo pari vuotta sitten :D Enkä sitä sinkkiä vieläkään sisälle päästä, mutta parvekkeella se näyttää oikein kivalta, vihreän ja valkoisen kaverina. Kupari ei kyllä vieläkään oikein löydä katsettani, mutta ehkä sitten kahden vuoden päästä ;)

  VastaaPoista
 5. Sinkkikin on kiva, eikä kaikkiin kotkotuksiin ehkä tartte edes lähteä mukaan, edes kahden vuoden päästä 😊

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall