sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kaunis kauris

Eilen illalla kävin koiran kanssa metsässä.  Kääpiövillakoiramme Bea on ollut meillä nyt vajaan vuoden ja koiralenkkien myötä olen tutustunut kotimaisemiin uusin silmin.  Meillä on Bean kanssa tapana koluta kaikki rämeisimmät metsät ja peltojen reunat.  Meri on ollut minulle aina tärkeä elementti, mutta vihdoinkin olen oppinut nauttimaan nykyisen kotiseutuni laakeista peltomaisemista ja ihanista metsistä.  Kyllä Suomi on kaunis maa!


Tässä meidän lähistöllä liikkuu paljon peuroja ja bongailemmekin Bean kanssa niitä harvase viikko.  Eilen yllätyin kun yhtäkkiä noin viiden metrin päässä puiden siimeksestä minua tuijottaa ruskea peura.  Sillä oli aivan ihanat isot silmät ja se katsoi minua niin pelästyneenä ja herkkänä kuin vain peura voi.  Olimme tosiaan yllättäneet sen, sillä näin lähelle emme ole tainneet vielä päästä.  Eihän se toki siihen kauaksi aikaa jäänyt odottelemaan, vaan se luikki nopsasti karkuun.  Onneksi Bea ei huomannut peuraa, sillä se olisi varmasti lähtenyt jahtaamaan sitä peuraparkaa. 

Sain vanhemmilta synttärilahjaksi lisää Marimekon Kaunis kauris mukeja, nyt minulla on niitä 8kpl.  Niissä tuo kauris katsoo kahvittelijaa aivan samoin kuin tuo peura siellä metsän siimeksessä katsoi minua.  Nämä mukit ovat kovasti mieleeni ja käytän niitä silloin, kun meille tulee ystäviä kylään.  Ne ovat sopivan rennot mutta kuitenkin arvokkaat.  Mukien kaveriksi hankin Ikeasta edulliset turkoosit lasilautaset.  Tuota Kaunis kauris -kuosiahan on Marimekosta saatavilla myös mm. kankaina ja pussilakanoina.

Aurinkoista sunnuntaita!
Kati


6 kommenttia

 1. Enpäs ole aiemmin nähnytkään noita Marimekon mukeja, ihanan erilaisia, juhlavia ja rentoja, niin kuin sanoitkin. Ja ihastuttavan näköinen kesäkakku juhlapöydässäsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mukit on kyllä kauniit ja myös kivan malliset.

   Poista
 2. Unikolla on vasta 50-v. synttärit tänä vuonna :) kymmenen vuoden päästä juhlitaan sitten niitä kuuskymppisiä! Ystävällisin terkuin Marimekkolainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio, isot lukemat kuitenkin 😊

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall