tiistai 24. kesäkuuta 2014

Illallinen kahdelle

Kerroin eilen, että Villa Valkossa vietetään nyt itsekästä viikkoa, kun lapset ovat viikon leirillä.  Tällä viikolla me aikuiset siis "tehdään mitä halutaan" tai vaikka "blogataan niin paljon kuin halutaan". :)

Eilen hoidin omaa kuntoani lenkkeillen ja tänään sitten enemmänkin miestäni, kun hänen nimipäivänsä kunniaksi grillasimme hyvät pihvit halloumin kera.  Lisukkeeksi tein kesäistä mansikkasalaattia.  

 

Tämän jälkeen jatkoimme miehen kanssa pikkuisen taas terassihommia. Sen edistyksestä postailen lisää tässä lähipäivinä. Ai niin, ja olinhan tietenkin hankkinut miehelle myös lahjan; uuden kalastuspakin! :)

Lämpimämpiä kelejä odotellen, Kati

2 kommenttia

  1. Nam! Mansikka sopii niin hyvin salaatteihin ja kaunistaakin sitä vielä.:) Olen käyttänyt sekä mozzarellaa, että fetaa mansikoiden kanssa. Olen muuten käyttänyt salaatissa myös puutarhavadelmia, ja nekin sopivat mansikan tapaan salatteihin. Ihana tuo teidän kahdenkeskinen viikko. Nauttikaa joka hetkestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! Mozzarellaa en ole kokeillut, mutta myös briejuusto sopii mansikan kanssa.

      Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall