torstai 22. toukokuuta 2014

WC-tilan pikamuutos

Muutaman vähän erilaisen postauksen jälkeen palataan taas sisustuksen pariin.  Aiemmassa postauksessa *klik* uumoilin, että ehkä tähtikuvioiset sisustusjutut alkavat jo pikkuisen kyllästyttää.  No, ei ole kyllästymispistettä vielä näkyvissä, sillä kävi niin, että ostin viime viikonloppuna Kodin Ykkösestä ihanan villaisen pyöreän maton, jossa on kiva tähtikuvio.  Ajattelin, että laittaisin sen olohuoneessa olevan terassioven eteen.  Se sopi siihen todella hyvin, mutta päätin kuitenkin kokeilla, että miltä se näyttäisi meidän alakerran WC:ssä.  Yllätyin kovasti siitä, että kuinka suuren muutoksen uusi matto teki pieneen WC-tilaan.  Siitä tuli vähän niin kuin sisustetun näköinen, muulla tavalla en osaa tuota muutosta kuvailla. Tähtimatto jäi siis ainakin toistaiseksi koristamaan WC-tilaa.

  Mitä mieltä olet?  Kannattiko maton vaihto vai oliko vanha pelkistetympi ratkaisu parempi?

Aurinkoisin terveisin,
Kati  

6 kommenttia

 1. Ehdottomasti tähtimatto :) -Pirita

  VastaaPoista
 2. Kiva et ollaan samaa mieltä :) Aurinkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi täällä ja ihana mato :)

  VastaaPoista
 4. Tähtimatto on ihana! Meilläkin tähtimatto vessassa ja lastenhuoneessa ja tähtikuosia löytyy sohvatyynyistä, torkkupeitoista ja päiväpeitteestä - en ole kyllästynyt! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tähtiä ei sittenkään ole koskaan liikaa 😊

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall