perjantai 2. toukokuuta 2014

Sininen on sisustuksen uusi musta?

Vuosia sitten sininen oli sisustuksessa hittiväri, mutta viime aikoina sen suosio on ollut vähäistä ja sensijaan on suosittu mustaa, valkoista, harmaata ja ruskeaa.  Itse olen taas huomannut ihastelevani erityisesti vaaleansinistä lasia.  Monet ystäväni ovat viime aikoina hankkineet sinisiä sisustustuotteita ja itsekin katson uusin silmin jo meillä kotona olevia Marimekon Sukat Makkaralla laseja tai vaaleansinisiä Kivi -tuikkuja.

Meille suomalaisille sininen on tunnetusti rakas väri; me rakastamme kaikkea sinivalkoista.  Huomasinkin, että mikä sen suomalaisempaa kuin yllä oleva kuva, jossa on valkovuokkoja ja sinisiä Kivi-tuikkuja.

Onkohan sininen sisustuksessa se uusi musta? Kerro mitä mieltä itse olet?

Oikein rentouttavaa viikonloppua!
Kati

2 kommenttia

  1. Kuule Kati, just eilen ihailin uusimmassa Lantlivissä ollutta olohuonetta, jossa oli sinivalkoista ja pieni ripaus mustaa ja puuta! Näytti todella hyvälle sinikuvioiset tyynyt valkoisella sohvalla, ja tosiaan 90-luvun sinihulluuden jälkeen sinistä on ollut lähinnä farkuissa.;) Mietinkin sitä kuvaa ihaillessa, että pistäiskö ihan antaa siniselle uusi mahdollisuus...:) Toisaalta musta on kyllä mieleen. Tuo kivasti ryhtiä ja kontrastia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä Taina! Sininen ollut vähän ysäriä ja nyt vähän tuntuu siltä että sille voisi tosiaan antaa uuden mahdollisuuden. Eikä sen tarvitse olla mustalta pois ;)

      Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall