perjantai 23. toukokuuta 2014

Murot ja myslit järjestykseenKeittiön siistinä pitäminen on jatkuvaa puurtamista.  Keittiön tasoilla leivänmurut ja tiskit odottavat uskollisesti minua lähes joka päivä palatessani töistä kotiin.  Lapset osaavat kyllä tehdä koulun jälkeen välipalansa, mutta tiskien laittaminen tiskikoneeseen tai murujen pyyhkiminen pöydiltä on vielä harjoitteluvaiheessa.  Muro- tai myslipaketista on lähes mahdotonta kaataa kulhoon niin, ettei muutama hiutale livahtaisi purkin ohi.


Löysin Pentikistä nämä söpöt purkit.  Ne olivat alennetut, joten lieneekö poistuva malli?  Tykkään kovasti purkin hauskasta kannesta, jossa on ehkä pikkuisen itämaista tunnelmaa.  Purkkiin mahtuu tyhjentämään myslipaketin kokonaisuudessaan ja pieni muropakkauskin mahtuu sisään muitta mutkitta.  Olisikohan purkeista apua myös keittiön siistinä pysymiseen?  Eipä taida olla, mutta ainakin ne miellyttävät keittiön siivoajan silmää.

Aurinkoista viikonloppua sinulle!
Kati

10 kommenttia

 1. Hienot purkit, kansi on jännä, siinä on tosiaan hiukan itämaista vivahdetta :)

  VastaaPoista
 2. Eikö olekin, ehkä vähän epäpentikkimäiset :)

  VastaaPoista
 3. Kivat purkit!:) Tosiaan, tuo murojen ja myslien ja pähkinöiden säilöminen on hieman ongelmallista. Aina on laatikon pohjalla jotain, mitä ei sinne kuulu...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Taina. Taitaa olla tuo murojen ja myslien omassa paikassaan pysyminen ratkaisematon keittiöprobleema :)

  VastaaPoista
 5. Ihana purkkivinkki menneisyydestä. Löysin tänne Kivempi blogin Viikonlopun linkkiringin kautta. Mukava löytö tämä sinun blogisi. Palaan tänne toistekin, nyt kun löysin tänne reitin :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat lasipurkit - kyllä noista otettuna murot ja myslit maistuvatkin paremmilta :)

  VastaaPoista
 7. Oi kuinka kivat purkit! Minäkin haluaisin laittaa muroja ja jauhoja purkkeihin, mutta rajallinen pöytätila harmittaa. Noin kauniita purkkeja olisi kuitenkin sääli laittaa kaapinoven taakse. :)

  VastaaPoista
 8. Käytän itse riihimäen lasipurkkeja muroilla ym. kaakaolla, kauniimpi kun jää purkit pöydälle. Suurin osa on kyllä kaapissa. Ei pöytätila riitä :D

  VastaaPoista
 9. Pentikillä on kyllä kivoja tuotteita!

  VastaaPoista
 10. Kauniit purkit. Meilläkin on valitettavan rajallinen pöytätila, ettei tällaisia oikein mahdu. :/

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall