tiistai 27. toukokuuta 2014

Kadonneiden terassikelien metsästys

Kyllä nämä kevään lyhyet viikot ovat mannaa kiireiselle perheenäidille.  Varsinkin toukokuu ja joulukuu tuntuvat olevan yhtä tukka putkella juoksemista paikasta toiseen.  Koko kuukausi on täynnä lasten harrastusten ja koulun päättäjäisiä.  Lisäksi töissä vauhti kiihtyy ennen lomia niin että välillä ei tiedä minne pitäisi revetä.  Onneksi tällä viikolla monella meistä on mahdollisuus pitää pitkä viikonloppuvapaa. 

Täällä Villa Valkossa on tällä hetkellä käynnissä terassiprojekti, joka on edennyt pikkuhiljaa.  Otan eri vaiheista kuvia ja teen siitä sitten erillisen postauksen kun ollaan vähän pidemmällä.  Ja tietenkin odotan enemmän kuin innolla terassin valmistumista!


Tosin ennen sitä alkaa kadonneiden terassikelien metsästys, sillä tänään oli kyllä terassikelit ihan muualla kuin täällä Suomessa.  Uskomatonta miten yhtenä päivänä lämmintä on yli 25 astetta ja seuraavana vain kuusi astetta.  Suomen kesä jaksaa aina yllättää!


Lämpimämpää loppuviikkoa!
Kati

Pieni Lintu - MakroTex challenge

10 kommenttia

 1. Nii-in. Sellainen se Suomen kesä on. Lyhyt ja vähä luminen ;). Odotan kovasti kuvia valmiista terassista!

  VastaaPoista
 2. Nyt on ilmat vähän hidastaneet terassintekoa, mutta elättelen toiveita siitä, että viikonloppuna alkaisi taas tapahtumaan! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, ne on kovassa käytössä :)

   Poista
 4. Upeat keltaiset nokialaiset!!! Jotenkin ajattelin koko haasteen ajan keltaisia haisaappaita, en muista oliko minulla joskus itsellä:) Kerran meinasin kyllä ostaa kyllä punaiset tukkimiehen saappaat pottumaalle, mutta olen pitäytynyt edelleenkin ikävissä mustissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaiset Hait vaan kummasti piristää sadepäivää! :)

   Poista
 5. Itselläni oli aikoinaan siniset Hait, nostalgista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin söpöt ja nostalgiset. :)

   Poista
 6. Sadepäivästä tuli hyödyllinenkin, sait kivan kuvan. Keltainen piristää.

  VastaaPoista
 7. Niin tuli, oikeastaan mietin, että pitäisi vielä löytää kaunis keltainen sadetakki. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall