lauantai 31. toukokuuta 2014

Juhlahumua!

Lasten koulu päättyi tänään.  Heidän koulussaan on kiva perinne, jossa koulun oppilaat ja opettajat saattavat kuudesluokkalaiset kohti yläkoulun uusia haasteita.  Pienet kummiluokkien oppilaat ojentavat jokaiselle kuudesluokkalaiselle ruusun ja ruusu kädessä he astelevat kunniakujaa pitkin ulos koulusta muiden taputtaessa ja hurratessa.  Monet oppilaat ja opettajat eivät tänäkään vuonna voineet välttyä pieneltä itkulta, niin tunteikas tuo hetki on.  Ensi vuonna saan minäkin tirauttaa varmasti pari kyyneltä kun oma tytär jättää alakoulun taakseen.


Aina sitä ajan nopeaa kulumista tulee näissä tilanteissa kliseisesti päiviteltyä, mutta kyllä se viisi vuotta on taas kulunut todella nopeasti ja omat lapset tuntuvat jo niin isoilta.  Itse nautin jokaisesta hetkestä heidän kanssaan.  Seuraavat viisi vuotta ovat Villa Valkossa täynnä teini-iän jännitystä ja huumaa.  Se on ihanaa, vaikka vähän jännittäkin etukäteen, ainakin minua. :)Kuten jo edellisesssä postauksessa kirjoittelinkin, on tämä viikko yksi vuoden kiireisimmistä.  On vietetty lasten koulun päättäjäisiä, sukulaispojan valmistujaisia ja oman tyttären 12-vuotissynttäreitä.  Näistä kinkereistä johtuen on tämä bloggailukin jäänyt vähän paitsioon.  Kuvia olen onneksi ehtinyt ottamaan ja tässä tunnelmia vielä torstaina vietetyiltä tyttären 12-vuotissynttäreiltä.Ensi viikolla taitaa se kesä tulla takaisin, joten aurinkoisempia päiviä on luvassa kaikille lomalaisille.  Mukavaa päättäjäisviikonloppua!
Kati

10 kommenttia

 1. Juuri samaisesta koulusta tänään oma kuudesluokkalainen lähti kohti yläkoulua. Ja äitiä itketti niin luokassa opettajan puhe -taidettiin me äidit itkeä opettajan kanssa kilpaa... :)
  Me kuudesluokkalaisten vanhemmat jäätiin ylätasolle ja sillalle, joten kunniakujaa pitkin saapuneita emme nähneet. Mutta ihana oli pikku kummien kukitus ja kun kuorolaiset lauloivat kutosille Lentäjän poikaa, niin padot aukesivat jälleen kerran... Varaa vuoden päähän sitten Nessuja mukaan. :o)

  VastaaPoista
 2. Täytyy varata. Tuo on ihana perinne. Nyt jo viidesluokkalaiset miettivät että ensi vuonna he lähtevät kunniakujaa pitkin. Snif <3

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää tarjoilut!:)

  Mä kans aivan repesin viime viikolla kevätjuhlissa, ja sittenhän me itkettiin yhdessä äitien kanssa... Eilen olinkin melkoinen viilipytty, aika yllättäin. Nyt on tyytyväinen ja rauhallinen olo. Kesäloma voi alkaa.:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä Taina kevätjuhlat on mulle ainakin aika tunteikkaita hetkiä. Kun se Suvivirsi alkaa niin kyynel on herkässä. Ja sitten ne itkevät kuudesluokkalaiset, jotka jättävät tutun alakoulun....snif <3 on kyllä ihanaa kun lapsilla lakoi loma, vaikka itse paiskinkin vielä monta viikkoa töitä. Ihanaa kesää sinulle Taina :)

  VastaaPoista
 5. Kiva, että jätit merkkiä blogiini ja löysin omaasi sitä kautta :)
  Ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. Kiva aina löytää uusia kivoja blogeja. 😊

   Poista
 6. Ihania kuvia, suloisia herkkuja - ja onpas teillä kivat tapetit!

  VastaaPoista
 7. Ihan näköistä on ollut, melkein voin maistaa nuo herkut suussani :P

  VastaaPoista
 8. Nuo vaahtokarkkitikut on kerrassaan upeita! Hienolta juhlilta näyttää muutenkin. Voisin kuvitella, että sankari ja vieraat olivat tyytyväisiä. :)

  VastaaPoista
 9. Mä niin tykkään, kun nykyisin löytyy niin kivoja pillejä. Ei vaan niitä muovisia.

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall