sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Ihana viikonloppu!

Tämä viikonloppu on ollut ihana!  Olin kyllä perjantaina sellaisessa moodissa, että rentouttava viikonloppu tuli todella tarpeeseen.  Ja sitä se on ollut!  Lauantaina kävimme tyttären kanssa parilla kirpputorilla menestyksekkäin seurauksin, sillä löysimme muutaman ihanan jutun!  Olen kaivannut olohuoneen pöydälle kivoja esineitä, joita voisi vaihdella ja ehkä säilöä pöydän vitriinilaatikossa.  Löysin kirpputorilta ihanan lautasen, jossa on kaunis kuvio.  Se tuo kivasti särmää meidän muuten niin vaaleaan olohuoneeseen ja näyttää upealta myös pöydän vitriinissä.

Olimme jo lähdössä kotiin kun huomasin, että kirpputorin viimeisessä nurkassa tönötti kaksi
Hartwallin vanhaa puista juomakoria.  Vähän olivat hintavat ja muutaman kerran mietin, että pitäisikö jättää ostamatta.  En kuitenkaan voinut niitä sinne jättää ja tajusin sen, että jos ostan vain toisen, jää toinen vielä kaivelemaan mieltä.  Päätin sitten ostaa molemmat.  Toinen koreista on nyt takan edessä lehtikorina ja toinen on olohuoneen pöydän alla niinikään lehtikorina.  Olen kyllä tosi tyytyväinen että satsasin näihin koreihin, sillä ne sopivat meille todella hyvin!
Äitienpäivää olemme viettäneet aika perinteisesti.  Aamulla sain laulun saattelemana lahjat sänkyyn ja aamiaispöytä oli katettu kakkuineen päivineen.  Pojat lähtivätkin sen jälkeen jalkapalloturnaukseen, joten tyttären kanssa menimme pitkälle kävelylenkille koiran kanssa.  Otimme ihania luontokuvia ja nautimme kevään merkeistä.  Iltapäivällä otinkin sitten aivan mahdottoman makeat ja pitkät päiväunet, joten nyt on hyvä lähteä energisenä seuraavaan viikkoon!


Ihanaa äitienpäivän iltaa ja virkeää viikkoa toivotteleepi
Kati

6 kommenttia

 1. Lautanen on IHANA ♥ nyt tuli kirppishimo!

  VastaaPoista
 2. Eikö ookkin! Joskus kirppiksellä onnistaa, toisinaan ei. Siks täytyy käydä usein :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia. Blogisi aloituskuva on tosi nätti! Hauskaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tarja, ihanat kommentit lämmittää sydäntä kun vielä uutena bloggaajana en kovasti palautetta tai kommentteja saa. Ihanaa kun viitsit kommentoida! :)

   Poista
 4. Moikka! Olen haastanut sinut 11 kysymyksen haasteeseen blogissani KoKoti http://jenninkokoti.blogspot.fi/ ! Toivottavasti osallistut ja pistät ilon kiertämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. Ilman muuta vastaan parhaani mukaan. 😊

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall