"Naiset ensin, sanoi mies joka pelkäsi pimeää"
                                          ruotsalainen sananlasku

Meillä naisilla on "kuudes aisti", se on tieteellisesti todistettu.  Meissä on uskomaton määrä energiaa, jonka avulla puskemme eteenpäin. Olemme tyttäriä, siskoja, äitejä, vaimoja, tyttöystäviä, hoitajia, johtajia, bloggajia.  Me autamme ja kannattelemme toisiamme.  Meidän pitää tehdä niin. 

Tänään näin naisenergian parhaimmillaan.  Sain olla mukana upeassa tapahtumassa, jonka järjestivät mahtavat naiset.  Olin mukana Äitien hyväntekeväisyysjuoksussa.  Tapahtuma alkoi vajaat kymmenen vuotta sitten kun leikkipuistossa lastensa kanssa päivisin aikaa viettäneet äidit päättivät järjestää itselleen mukavan yhteisen tapahtuman. Siitä sai alkunsa Äitien iltajuoksu.  Kaikki on alusta asti tehty talkoovoimin, naisten kesken, naisille, äideille.  Kuntoilu on ollut osa tapahtumaa, mutta tärkeä osa tätä tapahtumaa on ollut myös yhdessä tekemisen meininki.  Erityisen ihailtavaa on se, että näillä naisilla, jotka järjestävät vapaaehtoisvoimin tämän tapahtuman, on kaikilla pieniä lapsia.  Siinä elämän vaiheessa hommia riittää kotonakin ja nämä äidit jaksavat kuitenkin käyttää omaa aikaa järjestääkseen tämän upean tapahtuman.

Lenkkipolulla käytiin taas läpi naisen elämän kaikki taistelut; synnytykset, vaihde vuodet, lapsista huolehtiminen, työ kiireet ja tietenkin miehet.  Itse meinasin kuumuudesta johtuen hyytyä matkalle, mutta muiden naisenergia tarttui minuun niin, että jaksoin loppuun asti.  Naiset pitävät yhtä ja tukevat toisiaan, myös lenkkipolulla.


Tänään tapahtumalla oli vielä erityinen tarkoitus, joka motivoi monia sellaisia lenkille, jotka eivät olleet aiemmin osallistuneet.  Tänään kerättiin varoja Uusi Lasten sairaala -hankkeelle.  Nämä ahkerat ja ehtivät pienten lasten äidit keräsivät tuhansia euroja tähän tärkeään tarkoitukseen. Ihailen ja arvostan heitä. Kiitos teille upeat äidit!

Aurinkoista viikonlopun jatkoa!
Kati