lauantai 24. toukokuuta 2014

Hyväntekeväisyyttä ja naisenergiaa!

"Naiset ensin, sanoi mies joka pelkäsi pimeää"
                                          ruotsalainen sananlasku

Meillä naisilla on "kuudes aisti", se on tieteellisesti todistettu.  Meissä on uskomaton määrä energiaa, jonka avulla puskemme eteenpäin. Olemme tyttäriä, siskoja, äitejä, vaimoja, tyttöystäviä, hoitajia, johtajia, bloggajia.  Me autamme ja kannattelemme toisiamme.  Meidän pitää tehdä niin. 

Tänään näin naisenergian parhaimmillaan.  Sain olla mukana upeassa tapahtumassa, jonka järjestivät mahtavat naiset.  Olin mukana Äitien hyväntekeväisyysjuoksussa.  Tapahtuma alkoi vajaat kymmenen vuotta sitten kun leikkipuistossa lastensa kanssa päivisin aikaa viettäneet äidit päättivät järjestää itselleen mukavan yhteisen tapahtuman. Siitä sai alkunsa Äitien iltajuoksu.  Kaikki on alusta asti tehty talkoovoimin, naisten kesken, naisille, äideille.  Kuntoilu on ollut osa tapahtumaa, mutta tärkeä osa tätä tapahtumaa on ollut myös yhdessä tekemisen meininki.  Erityisen ihailtavaa on se, että näillä naisilla, jotka järjestävät vapaaehtoisvoimin tämän tapahtuman, on kaikilla pieniä lapsia.  Siinä elämän vaiheessa hommia riittää kotonakin ja nämä äidit jaksavat kuitenkin käyttää omaa aikaa järjestääkseen tämän upean tapahtuman.

Lenkkipolulla käytiin taas läpi naisen elämän kaikki taistelut; synnytykset, vaihde vuodet, lapsista huolehtiminen, työ kiireet ja tietenkin miehet.  Itse meinasin kuumuudesta johtuen hyytyä matkalle, mutta muiden naisenergia tarttui minuun niin, että jaksoin loppuun asti.  Naiset pitävät yhtä ja tukevat toisiaan, myös lenkkipolulla.


Tänään tapahtumalla oli vielä erityinen tarkoitus, joka motivoi monia sellaisia lenkille, jotka eivät olleet aiemmin osallistuneet.  Tänään kerättiin varoja Uusi Lasten sairaala -hankkeelle.  Nämä ahkerat ja ehtivät pienten lasten äidit keräsivät tuhansia euroja tähän tärkeään tarkoitukseen. Ihailen ja arvostan heitä. Kiitos teille upeat äidit!

Aurinkoista viikonlopun jatkoa!
Kati


4 kommenttia

 1. Niinpä - kyllä meissä naisissa on voimaa! Ja viisautta!
  Upean asian puolesta olette juosseetkin. Vaikka periaatteessa olen sitä mieltä, että kyllä tämän hankkeen olisi pitänyt kuulua yhteiskunnan kustannettaviin. Mutta kun ei kuulu,niin kyllä minäkin ihan mielelläni olen roponi asian hyväksi antanut♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä samaa mieltä kanssasi; yhteiskunnan olisi pitänyt kustantaa uusi sairaala. Kuitenkin on ollut upea seurata, miten ihmiset ovat osallistuneet joukolla tähän kampanjaan. Suomalaisella sisulla 😊

   Poista
 2. Hatunnosto teille hienosta tempauksestanne :). Ja meille kaikille naisille myös!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katja, naiset pystyvät halutessaan mihin vaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall