sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Virvon varvon ja amerikkalainen juustokakku


Pääsiäistunnelma tulee taloon virpojien värikkäiden vitsojen mukana. Ihania noitia kävi taas virpomassa emännälle leveää perää :)

Leivoin palmusunnuntain kunniaksi amerikkalaista juustokakkua. Se on tosi helppo tehdä ja maistuu taivaalliselta. Yleensä sen kanssa tarjotaan kirpeää hilloketta, mutta olin vähän laiska ja vaan lisäsin kakun päälle pakastimesta vadelmia. Kirpeät vadelmat tasapainottavat makeaa juustokakkua ja antavat sille ihanasti väriä.

Juustokakun ohje: 

Pohja:
1/2 pakettia Digestive keksejä
150g voita tai margariinia
1dl sokeria

Leikkaa leivinpaperista sopiva pala irtopohjavuoan pohjalle. Levitä seos pohjalle ja paista 160 asteisessa uunissa noin 5 min.

Täyte:
600 g tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
4 munaa
3 dl sokeria
1,5 rkl vehnäjauhoja
3 tl sitruunamehua
1 purkki ranskankermaa
2 tl vanilijasokeria


Vatkaa tuorejuusto, jauhot ja sokeri, lisää munat yksitellen, lisää sitruunamehu, vanilijasokeri ja ranskankerma. Paista juustokakku 1 tunnin 170 asteisessa uunissa.

Ihanaa palmusunnuntaita kaikille!
Kati

2 kommenttia

  1. Nam! En ole tehnyt juustokakkua piiitkään aikaan. Voisikin lähiaikoina tehdä, on se vaan niin hyvää.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Tää on superhelppo resepti, joten suosittelen lämpimästi :)

      Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall