perjantai 18. huhtikuuta 2014

Verhojen valinnan sietämätön vaikeus

Verhojen valinta uuteen taloon on ollut todella vaikeaa.  Siksi asuimmekin yli puoli vuotta ilman yhtään ainoaa verhoa ikkunoissa.  Mitkään vanhat verhot eivät tähän taloon sopineet ja päätin, etten laita ikkunoihin mitä vaan.  Osittain halusin myös nauttia hetken kauniista uusista ikkunoista ja niiden karmeista.  Nyt olen kuitenkin edistynyt verhorintamalla niin, että olohuoneeseen ja keittiöön on verhot jo saatu.  Viimeisenä laitoin tänään  keittiön toiseen ikkunaan verhon.Ihan supererikoinen tämä meikäläisen verovalinta ei ollut.  Meillä on alakerran seinissä kaunis Boråsin Lace -tapetti, enkä halunnut kuviollisia verhoja, jotka kilpailisivat tapetin kauniin kukkakuvion kanssa.  Hassua on se, että tapetin valinta oli aikanaan todella helppoa, verhot tuottivat vähän enemmän päänvaivaa.  Oli muuten ihana huomata, että verhot kuitenkin tuovat kotiin ihanaa pehmeyttä ja kotoisuutta eli eivät ne ihan turhat kapistukset ole.  Toisaalta, jos nämä verhot osoittautuvat tylsäksi valinnaksi, ne on helppo vaihtaa. :)Aurinkoista pitkäperjantaita! <3

Kati

P.S: Mitä mieltä olet, oliko verhovalintani tylsä?
3 kommenttia

 1. Mielestäni verhovalinta on osunut hyvin kokonaisuutta katsellen! Yksinkertaisuudessaan sopivat hyvin ympäristöönsä. Mukavaa pääsiäisen aikaa uuteen blogiin! :)

  Tarja- http://kotitetris.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos Tarja! Oikein mukavaa pääsiäistä sinulle! :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall